Άνοιξε "φάκελο Ρονάλντο" η ΟΥΕΦΑ

Η αψιμαχία Ρονάλντο-Μουρίγιο απέφερε κόκκινη κάρτα στον Πορτογάλο σταρ μόλις στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης της Μεγάλης Κυρίας με τις Νυχτερίδες στο Μεστάγια.

Ο Μπριχ έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον επιθετικό της Γιουβέντους ο οποίος φάνηκε να σηκώνει το χέρι του εναντίον του Μουρίγιο χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν τον ακουμπά ή όχι.

Ο Μουρίγιο αντέδρασε άμεσα με κίνηση προς τον Ρονάλντο σα να του τράβηξε τα μαλλιά. Μετά από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του ο Φέλιξ Μπριχ απέβαλλε τον
Πορτογάλο ο οποίος έφυγε κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι ο Ρονάλντο θα απουσιάσει σίγουρα από το επόμενο παιχνίδι της Γιουβέντους ενώ μετά την πειθαρχική διαδικασία δεν αποκλείεται η ποινή του να αυξηθεί και να χάσει την επιστροφή στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στον Μουρίνιο στις 23 Οκτωβρίου.

Η υπόθεση Ρονάλντο θα εξεταστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ στις 27 Σεπτεμβρίου. Για την υπόθεση αυτή ο Μαξ Αλέγκρι υποστήριξε πως αν υπήρχε το VAR θα είχε αποφευχθεί αυτή η αδικία, ενώ στήριξη βρήκε και από τους συμπαίκτες του Μιραλέμ Πιάνιτς και Εμρέ Τσαν ο Ρονάλντο.
Keywords
Τυχαία Θέματα