Η συμβουλή του Γκατούζο στον Ιγουαΐν

Η Μίλαν απογοήτευε την Πέμπτη στο Λουξεμβούργο και γλίτωσε το κάζο χάρη σε ένα γκολ του Αργεντινού φορ. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο η Ντουντελάνζ έβαλε πολύ δύσκολα στην ομάδα του Γκατούζο η οποία δυσκλεύτηκε ιδιαίτερα σε ένα ματς που εξ αρχής έμοιαζε με διαδικαστικού χαρακτήρα.

Μάλιστα θα μπορούσε να πει κανείς πως η Μίλαν στάθηκε και τυχερή καθώς στο γκολ του Ιγουαΐν η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό
και άλλαξε πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα. Παρά το γεγονός πως θα μπορούσε ο Ιγουαΐν να θεωρηθεί ως ο παίκτης κλειδι της αναμέτρησης, ο Γκατούζο θεώρησε σκόπιμο να συμβουλέψει τον Αργεντινό άσο λέγοντας:

"Είμαστε όλοι χαρούμενοι όταν κερδίζουμε, όχι μόνο ο Γκονσάλο. Σήμερα τα πήγε καλά. Θα μπορούσε επίσης να είχε σκοράρει περισσότερα γκολ, αλλά είναι σημαντικό για μας να βάζουμε περισσότερους παίκτες στην περιοχή.

Τελευταία συνηθίζει να κινείται στο ύψος του πέναλτι, αλλά εγώ θα ήθελα να πηγαίνει και στο πρώτο και στο δεύτερο δοκάρι. Με τη Νάπολι το έκανε αυτό. Θα πρέπει να αλλάξει λίγο σε αυτό, διαφορετικά οι άλλες ομάδες θα τον ξέρουν πως να τον αντιμετωπίσουν."

Στο επόμενο ματς για το Europa League η Μίλαν φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα