Ανησυχητικά τα νέα για το μέγεθος του Day One Patch του Fallout 76

Αλλά δεν είναι απαραίτητα κακά τα νέα.

Λιγότερο από μια εβδομάδα μένει για την κυκλοφορία του Fallout 76 και μάθαμε πως το Day One Patch θα είναι μεγαλύτερο από το ίδιο το παιχνίδι. Ναι, ναι καλά διαβάσατε το Day One Patch θα είναι μεγαλύτερο από το ίδιο το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι στο PS4 αγγίζει τα 45GΒ και το Day One Patch θα ξεπεράσει τα 50GB. Αυτό στα μάτια

μου δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά θετικό καθώς ένα τόσο μεγάλο update ειδικά την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού σημαίνει πως η beta του παιχνιδιού πραγματικά έφερε αποτελέσματα.

Βέβαια ένα τόσο μεγάλο update που καταφέρνει να είναι μεγαλύτερο από το μέγεθος του original download μπορεί να σημαίνει ραγδαίες αλλαγές στο παιχνίδι.

Πήρα μέρος σε αυτή τη beta και ένα από τα βασικότερα προβλήματα όλων ήταν το πόσο νεκρή φαντάζει η Appalachia, καθώς δεν υπάρχουν καθόλου NPC και όλα τα quests προέρχονται από terminals και holotapes.

Εκτός αυτού βέβαια υπάρχουν και πολλά άλλα προβλήματα με το Fallout 76, άλλα μικρά άλλα μεγάλα. Ένα τόσο μεγάλο Day One Patch μόνο ελπίδες μπορεί να μας δώσει.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Fallout 76: Μία ξενάγηση στην Appalachia Fallout 76 - Wasteland Training with Markelle Fultz Trailer Fallout 4 vs. Fallout 76: Διασχίζοντας τον χάρτη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα