“Είναι πάντα δύσκολο να παίζω κόντρα στο είδωλό μου” – VIDEO

Ο Κέι Νισικόρι πέτυχε το αποτέλεσμα της ημέρας στην πρεμιέρα των τελικών της ΑΤΡ την Κυριακή στο Λονδίνο, κερδίζοντας τον Ρότζερ Φέντερερ στα δυο σετ. Αναλυτικά όσα είπε μετά την αναμέτρηση…

Το ότι είναι είδωλο του ο Ρότζερ Φέντερερ, είναι γνωστό. Ο Κέι Νισικόρι το βράδυ της Κυριακής κέρδισε για τρίτη φορά στην καριέρα του τον Ελβετό “Βασιλιά” και το πανηγύρισε δεόντως.

Άλλωστε, μια νίκη απέναντι στον άνθρωπο που σε ενέπνευσε να ασχοληθείς με το τένις

μόνο ασήμαντη δεν είναι. Ο Ιάπωνας έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά των φετινών τελικών της ΑΤΡ και δήλωσε αναλυτικά μετά το ματς:

“Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζω κόντρα στο είδωλό μου. Ήταν εξαιρετική νίκη για εμένα, δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολη όμως, και ειδικά το πρώτο σετ ήταν επισοδειακό. Στο δεύτερο σετ έπαιξα καλύτερα και κέρδισα δίκαια.

Έχασα τους προηγούμενους μήνες δυο φορές από τον Φέντερερ κι έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο παιχνιδιού μου σήμερα. Έπαιξα καλύτερα, επιτέθηκα περισσότερο με το φόρχαντ και δικαιώθηκα.

Είναι σημαντικό επίσης να ανεβαίνεις στο φιλέ όποτε πρέπει, κόντρα στον Φέντερερ.

Όσον αφορά την βόλτα που κάναμε το Σάββατο με το μετρό στην πόλη του Λονδίνου, ήταν ωραία. Ήμουν μαζί με τους κορυφαίους τενίστες, ήταν τρομερή εμπειρία και χάρηκα πολύ γιατί είναι μια όμορφη πόλη”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Είναι πάντα δύσκολο να παίζω κόντρα στο είδωλό μου” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα