«Άγγλος» στο ραντεβού με τους ομίλους

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» (21.45) με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-1 του πρώτου αγώνα και να κερδίσει μία θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι», απέκτησαν το προβάδισμα με την νίκη τους στο «Γ. Καραϊσκάκη» και θέλουν να τελειώσουν την δουλειά, αποκλείοντας για πρώτη φορά αγγλική ομάδα σε νοκ - άουτ ευρωπαϊκούς αγώνες.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν καλή προϊστορία στην Αγγλία, έχοντας μόνο
μία νίκη σε 13 αγώνες στο Νησί, αν και αυτή ήταν στην τελευταία τους επίσκεψη εκεί, το 3-2 με την Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ τον Σεπτέμβριο του 2015. Μάλιστα, δεν έχουν κρατήσει ποτέ ανέπαφη εστία επί αγγλικού εδάφους, έχοντας δεχτεί 39 γκολ στα 13 ταξίδια εκεί.

Αγωνιστικά, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να βασιστεί στην ενδεκάδα που έχει φέρει τον Ολυμπιακό μέχρι εδώ, δηλαδή στον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, τους Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκα στην άμυνα, τους Καμαρά και Μπουχαλάκη στα χαφ, τους, Χριστοδουλόπουλο και Ποντένσε στα άκρα και τον Φορτούνη πίσω από τον προωθημένο Γκερέρο.

Η ομάδα του Σον Ντάις δεν θα έχει στην διάθεσή της τον τιμωρημένο Γκίμπσον αλλά και τους Γκούντμουντσον, Ντεφούρ και Μπρέιντι. Οι «κλάρετς» αναμένεται να παραταχθούν με τους Χίτον, Γουόρντ, Ταρκόφσκι, Λονγκ, Μπάρντσλεϊ, Τέιλορ, Χέντρικ, Κορκ, Λένον, Μπαρνς και Γουντ.

Διαιτητής ο έμπειρος Ούγγρος Βίκτορ Κασάι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρινγκ και Τοτ.
Keywords
Τυχαία Θέματα