Ανέλυσε λάθη και... Λεβαδειακό ο Ράσταβατς

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, όμως, τα λάθη που έγιναν σε αυτόν πρέπει να διορθωθούν άμεσα. Έτσι, ο Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε τη σημερινή (24/1) ανάλυση στους παίκτες της Ξάνθης, μέσω βίντεο, με όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο προηγούμενο ματς, για να περάσει στη συνέχεια σε αυτό που έπεται, με τον Λεβαδειακό (28/1).

Ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΞ, λοιπόν, εστιάζοντας πρώτα στα λάθη που προηγήθηκαν, ζήτησε από τους παίκτες του καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά
στην κρίσιμη από βαθμολογική άποψη αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή. Συγκεκριμένα, ζήτησε περισσότερα τρεξίματα, μεγαλύτερη πίεση, πιο πολλές κατοχές, αλλά και καλύτερη διαχείριση του ρυθμού και των φάσεων, ώστε η ομάδα να έχει περισσότερες πιθανότητες να φτάσει σε μία ακόμη εντός έδρας νίκη στη σεζόν.

Ο Ράσταβατς, θυμίζουμε, για το παιχνίδι που ακολουθεί δεν υπολογίζει στον τραυματία Λουσέρο, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά και στον τιμωρημένο Κασάδο, ο οποίος αποβλήθηκε στην προηγούμενη αναμέτρηση. Ο Μπρίτο έχει επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, όμως, είναι αμφίβολο, αν πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Λεβαδειακό, καθώς έχει πολύ καιρό να αγωνιστεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα