Ανέλαβε την ΑΕ Μυκόνου ο Σάκης Τσιώλης (pic)

Ανέλαβε την ΑΕ Μυκόνου ο Σάκης Τσιώλης (pic)mkouzoulΔευ, 03/01/2021 - 17:21

Στον πάγκο της ΑΕ Μυκόνου θα βρεθεί ο Σάκης Τσιώλης, που ανακοινώθηκε επίσημα!  

Ο 62χρονος προπονητής, επιστρέφει στους πάγκους και αναλαμβάνει την ΑΕ Μυκόνου την οποία θα καθοδηγήσει στην Γ’ Εθνική!  

Οι ομάδες θα πρέπει μέχρι τις 3 Μαρτίου να δηλώσουν συμμετοχή στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και η ΑΕ Μυκόνου, δείχνει πως θέλει να κάνει μια καλή πορεία!  

Η διοίκηση προσέγγισε και κατάφερε ν΄αποσπάσει την υπογραφή του Έλληνα τεχνικού!  

Ο Σάκης Τσιώλης έχει καθίσει στον πάγκο 18 ομάδων: Αναγέννηση Καρδίτσας, Ναυπακτιακός, Πρέβεζα, Πατραϊκός, Πανηλειακός, Πανελευσινιακός, Καλαμάτα, Ιωνικός, Λεβαδειακός, Θρασύβουλος, Ολυμπιακός Βόλου, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Γιάννινα, Ξάνθη, ΑΕΛ, Κέρκυρα και Παναχαϊκή που ήταν ο τελευταίος του σταθμός.  

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου με τεράστια χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή Σάκη Τσιώλη! 

Ο κοουτς με την τεράστια εμπειρία, πολύ βαρυ βιογραφικό και παραστάσεις στις πλάτες του από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Α Εθνικής κατηγορίας και superleague αργότερα αλλά και με έργο σε μεγάλες ομάδες με ιστορικές χρονιές που άφησαν το στίγμα τους όπως εκείνες με τον Αστέρα Τρίπολης, έρχεται στην ομάδα μας για να την βοηθήσει στο δύσκολο έργο που έχει ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ! Ο ρόλος του εκτός από προπονητή της ανδρικής μας ομάδας θα είναι και πιο ουσιαστικός καθώς θα επιβλέπει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ! 

Είναι τιμή για τη διοίκηση ,το σύλλογο και ολόκληρη τη Μύκονο η παρουσία του εδώ ! 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!». 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Football League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μύκονος - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μύκονος ΕΛΛΑΔΑ Στον πάγκο της ΑΕ Μυκόνου θα βρεθεί ο Σάκης Τσιώλης, που ανακοινώθηκε επίσημα!   Article publish on Δευ, 03/01/2021 - 17:21 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα