Αναζητά την πρώτη νίκη η Βραζιλία!

Οι Βραζιλιάνοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί στο παιχνίδι απέναντι στην Κόστα Ρίκα, μετά την πρώτη αποτυχημένη απόπειρα κόντρα στην Ελβετία (1-1). Ο πέμπτος όμιλος έχει ως αφεντικό τη Σερβία, η οποία επικράτησε της Κόστα Ρίκα την πρώτη αγωνιστική.

Ο προπονητής της "Σελεσάο" Τιτί αποκάλυψε πως ο Νεϊμάρ θα ξεκινήσει κανονικά στο αρχικό σχήμα, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε σε προπόνηση των προηγούμενων ημερών και έβαλε έτσι τις καρδιές των "καριοκας" στη θέση τους!

Πρόβλημα προέκυψε με τις ενοχλήσεις του Ντανίλο, ο οποίος θα απουσιάσει για να πάρει
τη θέση του το δεξί μπακ της Κόρινθιανς, Φάγκνερ!

Εδω η ενδεκάδα της Βραζιλίας όπως ανακοινώθηκε στη σελίδα της ομοσπονδίας στο facebook.

Ο Όσκαρ Ραμίρες δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. H μοναδική αλλαγή σε σχέση με το ματς με τη Σερβία θα είναι ο Μπράιν Οβιέδο στη θέση του Φρανσίσκο Κάλβο!

Η σελίδα της Κόστα Ρίκα με ένα όμορφο infographic παρουσίασε το γήπεδο της Αγίας Πετρούπουλης, το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση!

Η Βραζιλία σε πέντε μέχρι στιγμής αναμετρήσεις με την Κόστα Ρίκα μετράει ισάριθμες νίκες. Μάλιστα οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου. Το 2002 η μετέπειτα πρωταθλήτρια Βραζιλία επικράτησε 5-2 και το 1990, 1-0.

Η Βραζιλία παραμένει αήττητη στα τελευταία 18 παιχνίδια της.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα το διευθύνει ο Ολλανδός Μπγιόρν Κάιπερς.
Keywords
Τυχαία Θέματα