Τα Steam Summer Sale ξεκίνησαν

Για ξεκινήστε τις αγορές.

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε κατέφτασε!

Ετοιμάστε τα πορτοφόλια σας και ανοίξτε το Steam, καθώς τα Steam Summer Sales ξεκίνησαν. Όπως όλοι γνωρίζετε, πολλοί τίτλοι βρίσκονται σε προσφορά και σίγουρα κάποιος θα λείπει από τη συλλογή σας.

Τα παιχνίδια Fallout

κυμαίνονται από 30% έως 75%, ενώ το Fallout 4 έρχεται με 50% έκπτωση. Μιλάμε για μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους θέλουν να μπουν στη σειρά για πρώτη φορά ή να το ξαναεπισκεφτούν πριν το Fallout 76.

Σε άλλες πωλήσεις, το Grand Theft Auto V είναι 67% μείον και το Telltale's The Walking Dead έχει 70% έκπτωση. Το Ni-Kuni II: Το Revenant Kingdom και τα Dead Cells είναι και τα 40% έκπτωση, το Everspace στα 67% και το Sonic franchise στο Steam φτάνει μέχρι και το 80%, συμπεριλαμβανομένων των Sonic Forces με έκπτωση 50% και Sonic Mania στα 25%.

Ο εκπτώσεις διαρκούν μέχρι τις 5 Ιουλίου, αλλά όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μη βιαστείτε να συνδεθείτε, καθώς το σύστημα αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα απόδοσης.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]To PlayStation 4 ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις για τον Μάιο του 2018Νέες μοναδικές προσφορές σε δημοφιλείς τίτλουςGTA Online: The Vespucci Job Gameplay

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα