ΑΕΚ: Τότε θα στοχεύσει για μεταγραφές

Ξεπεράσαμε τον μισό Απρίλιο, πλησιάζουμε προς το Πάσχα και στην ΑΕΚ δουλεύουν στο φουλ οι μηχανές για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει αυτό το διάστημα να τσεκάρουν παίκτες εντός και εκτός συνόρων, εξού και τα ταξίδια του Νίκου Λυμπερόπουλου. Η Ενωση πάντως έχει αποφασίσει να κινηθεί δυναμικά

και αποφασιστικά στις μεταγραφές. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες μετά το Πάσχα θα καταρτιστεί η λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ. Και αυτό ώστε να ξεκινήσουν οι επαφές και εν συνεχεία οι διαπραγματεύσεις. Αλλωστε σκοπός στο πλάνο των «κιτρινόμαυρων» είναι αρχές της καλοκαιρινής σεζόν να είναι συμπληρωμένο το παζλ του ρόστερ και να απομένουν 1-2 δυνατές επιλογές για το τέλος.

Ο Λυμπερόπουλος τσεκάρει ποδοσφαιριστές για την άμυνα, την μεσαία γραμμή και τα άκρα της επίθεσης, ενώ η πρώτη επιλογή για τα στόπερ είναι ο Ογκνιέν Βράνιες για να γίνει προσπάθεια επιστροφής του από την Αντερλεχτ. Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να δώσουν ύψος και ταχύτητα στο κέντρο της άμυνας, και επίσης ύψος στον άξονα με ψηλό χαφ που θα αντικαταστήσει τον Αλεφ που δεν θα συνεχίσει στα «κιτρινόμαυρα».

Τα ανοιχτά μέτωπα

Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ για τη νέα χρονιά έχει κλείσει τις μεταγραφές των Μίλος Ντέλετιτς, Γιώργου Αθανασιάδη και Ανελ Σαμπανάτζοβιτς (έχει ανακοινωθεί ο τελευταίος) και αναζητά τις επόμενες πινελιές για το ρόστερ της νέας χρονιάς. Όπως έχουμε πει αρκετές φορές η Ενωση θα αποκτήσει δεξί μπακ για την θέση του Ροντρίγκο Γκάλο που όλα δείχνουν ότι αποχωρεί, στόπερ για να καλύψει το κενό του Βασίλη Λαμπρόπουλου, χαφ για την θέση του Αλεφ, ακραίο για την θέση του Λούκας Μπογέ που μοιάζει δύσκολα να παραμείνει, ενώ για την επίθεση πρώτος στόχος είναι μια νέα συμφωνία με την Ρόμα για τον Εζεκίελ Πόνσε και ακολούθως ο Σέρχιο Αραούχο που βρίσκεται στη βιτρίνα των πωλήσεων από την Λας Πάλμας.

Τα μέτωπα είναι πολλά και ανοιχτά και τα στελέχη της ΑΕΚ το προσεχές διάστημα θα έχουν πολλή και σοβαρή δουλειά. Το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν είναι στις 8 Αυγούστου, ενώ αναμένεται μετά από περίπου 10 ημέρες να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα. Οπότε χρόνος δεν υπάρχει για… χάσιμο.

The post ΑΕΚ: Τότε θα στοχεύσει για μεταγραφές appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα