Αναβάλλεται το "Guardians of the Galaxy Vol. 3" λόγω του σκανδάλου με τον James Gunn

Τα γυρίσματα υποτίθεται ότι θα ξεκινούσαν στις αρχές του 2019.

Είναι μάλλον απίθανη η περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες, να επαναπροσλάβει τον James Gunn η Disney, για την σκηνοθεσία του "Guardians of the Galaxy Vol. 3", που κατά πάσα πιθανότητα θα προκαλέσει και την αναβολή της ταινίας.

Το Variety αναφέρει ότι η Disney δεν θα αλλάξει την απόφασή της να απολύσει τον Gunn, αφού μια σειρά tweet

με προσβλητικό περιεχόμενο του δημιουργού, βγήκαν πρόσφατα στην επιφάνεια. Αυτό συμβαίνει, παρά το γεγονός ότι οι Guardians είναι ενωμένοι υπέρ του James Gunn.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, η Disney πιστεύει ακράδαντα ότι το είδος χιούμορ του Gunn δεν συνάδει με την φιλική-προς-την-οικογένεια εικόνα της εταιρείας. Η Disney, επίσης, δεν γνώριζε για αυτά τα tweets, πριν έρθουν στην επιφάνεια, σύμφωνα με το Variety. Ωστόσο, ο Gunn είχε ζητήσει συγγνώμη τον καιρό που έγραφε αυτά τα tweets, σημειώνοντας ότι τα είχε αναφέρει δημόσια και παλαιότερα.

“Δεν βλέπω την Disney να τον προσλαμβάνει ξανά,” είπε ένας άνθρωπος της Disney στο Variety. “Αυτά τα tweets ήταν απαίσια και η Disney έχει διαφορετικά πρότυπα από άλλα studios.”

Αν και η Disney αναγνωρίζει την ανοιχτή υποστήριξη του καστ της ταινίας προς τον Gunn, υπάρχει η ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι οι όλοι οι ηθοποιοί θα εμφανιστούν κανονικά και στην 3η ταινία των "Guardians of the Galaxy" αλλά και σε μελλοντικές προσθήκες του franchise. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα, επειδή οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς υπόκεινται σε συμβόλαια και πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν νομικά μπλεξίματα εάν δεν συμμετέχουν στην τρίτη ταινία.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Gunn, η Disney δεν βιάζεται να βρει νέο σκηνοθέτη για το "Guardians 3" και είναι πρόθυμη να περιμένει μέχρι να βρεθεί ο σωστός άνθρωπος για την ταινία. Είναι, επίσης, έτοιμη να καθυστερήσει την έναρξη των γυρισμάτων (που ήταν να ξεκινήσουν το 2019) και την ημερομηνία πρεμιέρας για το 2020, η οποία δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Η Disney δεν έχει συναντηθεί ακόμα με κάποιον άλλον σκηνοθέτη και μάλλον θα ψάξει να βρει σκηνοθέτη που δεν έχει ασχοληθεί ξανά με το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN Greece Ενωμένοι οι "Guardians of the Galaxy" υποστηρίζουν τον James Gunn Fans και πρωταγωνιστές του "Guardians of the Galaxy" αντιδρούν στην απόλυση του James Gunn O James Gunn απολύεται από το "Guardians of the Galaxy Vol. 3"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα