Ανατροπή πρόκρισης η Ρωσία (video)

Στο Χάμπντεν Πάρκ η Σκωτία φιλοξένησε τη Ρωσία σε ένα ματς που διαιτήτευσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Κι αυτό έχει την αξία του γιατί ήταν ένα από τα πιο σημαντικά ματς της πέμπτης αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2020.

Οι Σκωτσέζοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 11ο λεπτό με τον Τζον Μακγκίν να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Φρέιζερ και να σκοράρει από κοντά. Ήταν ένα ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που όμως δεν είχε αντίκρυσμα.

Κι
αυτό διότι η Ρωσία με τον κορυφαίο της σκόρερ, τον Τζιούμπα, ισοφάρισε στο 40' όταν από κόντρα η μπάλα έφτασε σε αυτόν μέσα στην περιοχή με πλάτη στο τέρμα, γύρισε και εκτέλεσε τον Μάρσαλ για να κάνει το 1-1. Το μομέντουμ είχε περάσει στη Ρωσία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και μετουσίωσαν αυτή την υπεροχή σε γκολ που δεν προήλθε από δικά τους πόδια. Στο 59' ο Ζιρκόφ σούταρε από πλεονεκτική θέση με τη μπάλα να βρίσκει στον Ο Ντόνελ για κακή του τύχη, να αλλάζει πορεία και να τη στέλνει να αναπαύεται στην εστία της ομάδας του.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος με την Ρωσία να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς, 6 περισσότερους από τη Σκωτία που απώλεσε μεγάλος μέρος των ελπίδων της για πρόκριση στο EURO 2020.
Keywords
Τυχαία Θέματα