Ανασκόπηση: Home of Wargamers Live event - Μάρτιος 2019

Neverdark, νέο expansion για το Battlestar Galactica Deadlock, μεταφορά του Order of Battle στις κονσόλες.

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος, η Slitherine πραγματοποίησε το πρώτο Home of Wargamers Live event της στο Twitch, παρέχοντάς μας πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες κυκλοφορίες της. Όπως δήλωσαν οι Marco Minoli (marketing

director) και Adam Grace (senior producer), η πρόθεση της εταιρείας είναι να δώσει συνέχεια σε αυτή την πρωτοβουλία της. Ως εκ τούτου, κάθε μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε γύρω από τις νέες κυκλοφορίες της Slitherine. Χωρίς να μακρηγορούμε περαιτέρω πάμε να δούμε τι ακριβώς μας παρουσίασε στις αρχές της εβδομάδας η βρετανική εταιρεία.

Battlestar Galactica Deadlock: Sin and Sacrifice

To τέταρτο κατά σειρά DLC (είχαν προηγηθεί τα Reinforcement Pack, The Broken Alliance και Anabasis) του Strategy της Black Lab Games διεξάγεται μετά τα γεγονότα του βασικού campaign και του Anabasis DLC, σηματοδοτώντας το τέλος της Season One. Συνολικά θα περιλαμβάνει 11 νέες story missions, δύο καινούργια ships (Colonial Heracles – Heavy Gunship και Cylon Gorgon – Squadron Support), το radio chatter voice pack, καθώς και ένα νέο gameplay μηχανισμό ονόματι “veterancy”, βάση του οποίου τα πλοία του στόλου σας γίνονται πιο ισχυρά κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια αποστολή με αυτά.

Σε σεναριακό επίπεδο το Battlestar Galactica Deadlock διεξάγεται κατά τη διάρκεια του First Cylon War, ενώ με το Sin and Sacrifice οι developers προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ της πρωτότυπης τηλεοπτικής σειράς Battlestar Galactica (1978-1979) και του Battlestar Galactic The Miniseries (2003). Το radio chatter voice pack με τη σειρά του περιλαμβάνει περισσότερες από 1100 διαφορετικές ηχογραφήσεις, οι οποίες ενσταλάζουν ακόμη περισσότερη ένταση στις μάχες του παιχνιδιού και εκτοξεύουν το immersion στο ύψη.

To Battlestar Galactica Deadlock: Sin and Sacrifice θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου για PC.

Panzer Corps 2

O πνευματικός απόγονος της σειράς Panzer General θα αποκτήσει πολύ σύντομα τον διάδοχό του, καθώς μετά από δεκάδες expansions, mods, challenges και tournaments θα δούμε επιτέλους το Panzer Corps 2.

To Panzer Corps 2 έχει ανακοινωθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο και μάλιστα οι developers του φροντίζουν να μας κρατούν ενήμερους γύρω από την διαδικασία της ανάπτυξη τους, δίνοντας κατά καιρούς στην δημοσιότητα τα σχετικά developer diaries. To τελευταίο δε εξ' αυτών δημοσιεύτηκε σήμερα στο Steam. Οι σημαντικότερες διαφορές μεταξύ του Panzer Corps και του Panzer Corps 2 εστιάζονται σε τεχνικό επίπεδο, καθώς το νέο κεφάλαιο της σειράς θα τρέχει στην Unreal Engine 4. Για πρώτη φορά λοιπόν σε κάποιο wargame θα δούμε τις μονάδες του B' Παγκοσμίου Πολέμου να αποδίδονται τόσο ρεαλιστικά και με τόσο μεγάλη λεπτομέρεια.

Το Panzer Corps 2 θα κυκλοφορήσει το 2019 για PC, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία διάθεσής του.

Close Combat: The Bloody First

To νέο κεφάλαιο της σειράς Close Combat και το πρώτο που θα χρησιμοποιεί την 3D Archon engine βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε beta στάδιο ανάπτυξης. Από πλευράς περιεχομένου, το Close Combat: The Bloody Fist θα περιλαμβάνει ένα Grand Campaign, 3 Theatre Campaigns (Tunisia, Sicily και Normandy), 11 Operations και 36 Battles. H Slitherine υπόσχεται βελτιώσεις στο A.I και κυρίως σε ότι αφορά το navmesh της. Εάν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή στην closed beta του Close Combat: The Bloody First κάντε κλικ εδώ.

Το Close Combat: The Bloody First θα κυκλοφορήσει -εκτός απροόπτου- το 2019 για PC.

Field of Glory: Empires

H AGEod, developer του Field of Glory: Empires έχει δώσει πρόσφατα στην δημοσιότητα δύο developer diaries, τα οποία εστιάζονται στα Buildings, καθώς και στο Commerce and Trading. To εν λόγω Grand Strategy βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε beta, με τους developers να προσθέτουν συνεχώς νέα features. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Field of Glory: Empires δεν έχετε παρά να διαβάσετε το σχετικό preview μας.

To Field of Glory: Empires θα κυκλοφορήσει το 2019 για PC.

Command: Desert Storm

To Command: Desert Storm αποτελεί το νέο DLC του Command: Modern Air/Naval Operations, ωστόσο θα διατεθεί και μεμονωμένα, οπότε πρακτικά μιλάμε για ένα standalone expansion. Με βάση τα όσα ανέφερε η Slitherine κατά την διάρκεια του HoW Live event της, το Command: Desert Storm έχει ως θεματολογία την ομώνυμη επιχείρηση στον Περσικό Κόλπο. Κατόπιν αυτού, οι περισσότερες μονάδες και οι αποστολές θα σας είναι γνώριμες. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι το Command: Desert Storm θα περιλαμβάνει και αρκετά υποθετικά campaign scenarios, πέρα από αυτά που στηρίζονται σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα.

To Command: Desert Storm θα κυκλοφορήσει το 2019 για PC.

Order of Battle: World War II

Τέσσερα περίπου χρόνια μετά την κυκλοφορία του Order of Battle: World War II στα PC, η Slitherine ανακοίνωση ότι πολύ σύντομα θα το δούμε και στις κονσόλες, συγκεκριμένα στα PS4 και Xbox One. To UI έχει προφανώς απλοποιηθεί, ενώ παράλληλα έχει γίνει και το κατάλληλο optimization για να μπορείτε να παίξετε με ένα συμβατικό controller. Όσοι βέβαια το επιθυμούν θα μπορούν να παίξουν το Order of Battle: World War II στις κονσόλες με mouse/keyboard. Να σημειωθεί ότι η console έκδοση του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής στα PC.

To Order of Battle: World War II κυκλοφορεί ήδη για PC και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα PS4 και Xbox One σε άγνωστη για την ώρα ημερομηνία.

Neverdark

H Slitherine επέλεξε να κλείσει το HoW Live event της με την ανακοίνωση του Neverdark. Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο Strategy, το οποίο αναμιγνύει στοιχεία και μηχανισμούς από όλο το φάσμα του genre. Στον πυρήνα του gameplay συναντάμε ένα παραδοσιακό Real-time Strategy, ωστόσο οι μάχες είναι turn-based στα πρότυπα του XCOM της Firaxis Games. To κράμα αυτό εμπλουτίζεται και από αρκετά Grand Strategy στοιχεία α λα Civilization. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του Neverdark είναι ότι εκτυλίσσεται σε πραγματικές πόλεις και συγκεκριμένα στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη και στο Τόκιο. Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στο σχετικό preview μας.

Το Neverdark θα κυκλοφορήσει για PC σε άγνωστη για την ώρα ακριβή ημερομηνία.

IGN GreeceΦήμη: Το Xbox One S All-Digital Edition ίσως κυκλοφορήσει τον ΜάιοΗ επικεφαλής του Halo μιλά για την αύξηση των γυναικείων ρόλων σε τεχνολογία και Game DevelopmentNeverdark Preview

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα