Αναμονή για τον Μποτία

Ο Τάκης Λεμονής θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Αλμπέρτο Μποτία, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, για την τελευταία αγωνιστική του Champions League. Ο Ισπανός αμυντικός αποχώρησε με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, από την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και αν δεν τις ξεπεράσει, τότε ο Λεμονής θα καταφύγει σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο
ματς στους Σισέ, Ανσαριφάρντ, Μάρτινς και Μίλιτς, οι οποίοι είναι εκτός της ευρωπαϊκής λίστας. Οι Βούκοβιτς και Καρσελά είναι υποψήφιοι για μια θέση στην αποστολή του Ολυμπιακού, με τον Λεμονή να καταλήγει στον Τζούρτζεβιτς για την κορυφή της επίθεσης, την ίδια στιγμή που ο Εμενίκε ξεκαθαρίζει πως είναι έτοιμος και πως θέλει να αγωνιστεί κόντρα στη «βέκια σινιόρα».

Στην αναμέτρηση της Τρίτης, ο Ολυμπιακός αναμένεται να τιμήσει τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Τη βράβευση αναμένεται να κάνει ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα