Μοίρασε συγχαρητήρια ο Λεμονής

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στους «ερυθρολεύκους». Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε στους παίκτες του, πως θα πρέπει να τελειώνουν νωρίτερα με την υπόθεση νίκη, αναφέρθηκε και στο ματς με τη Γιουβέντους, όπου θέλει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα προκειμένου να φτάσουν στη νίκη και να αποχαιρετήσουν το εφετινό Champions League με ψηλά
το κεφάλι.

Αρχικά, ο Λεμονής τόνισε στους παίκτες του: «Συγχαρητήρια για τη νίκη, ήμουν σίγουρος και σας το είπα και στο ημίχρονο. Αλλά δε γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να “καθαρίζουμε” τα παιχνίδια νωρίτερα. Να μη φτάνουμε στο σημείο να λειτουργούμε υπό πίεση στα τελευταία λεπτά και να κάνουμε τα πράγματα δύσκολα για εμάς».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θέλω να ξέρετε ότι τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου προσπαθούμε όλη την ημέρα να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Σε κάθε απόφασή μας κριτήριο είναι το καλό του Ολυμπιακού. Και θέλω από όλους τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια και συγκέντρωση».

Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε για τον αγώνα με τη Γιουβέντους: «Έχουμε τώρα μπροστά μας το ματς με τη Γιουβέντους. Μπορεί να έχουμε αποκλειστεί, αλλά είμαστε Ολυμπιακός. Και ως τέτοιος οφείλουμε να κλείσουμε τον καλύτερο τρόπο την ευρωπαϊκή πορεία μας. Για όλους εμάς, για το σύλλογο και βέβαια για τον κόσμο μας, που μας στηρίζει όπου και αν παίζουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα