Ενίσχυση εδώ και τώρα!

Το πρώτο δείγμα "γραφής" του νεανικού Παναθηναϊκού του Γιώργου Δώνη - καθώς δεν είχαμε εικόνα στο ματς με την Άλκμααρ - ήταν θετικό.

Οι Πράσινοι έδειξαν καλά στοιχεία στο φιλικό παιχνίδι με την Αντβερπ και για ένα ημίχρονο είχαν σωστή αγωνιστική συμπεριφορά απέναντι στην - πιο έτοιμη - βέλγικη ομάδα.
Αν και οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε αρκετά πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, αφού το πρωτάθλημα τους αρχίζει σε μια εβδομάδα, δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα διαφορά στη φυσική κατάσταση.


Με εξαίρεση το ..."χλιαρό" ξεκίνημα", οι Πράσινοι στάθηκαν καλά στο γήπεδο στο πρώτο μέρος και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, ενώ όσο κυλούσαν τα λεπτά και ανακτούσαν αυτοπεποίθηση, οι παίκτες του Δώνη ...ξεθάρρεψαν και έκαναν το παιχνίδι τους.

Το όμορφο γκολ του θετικότατου Πασχάλη Στάικου στο φινάλε του πρώτου μέρους ήταν η μικρή επιβράβευση των παικτών του Τριφυλλιού για την προσπάθεια τους στο παιχνίδι.

Όμως η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν εντελώς διαφορετική στο πρώτο 15λεπτο του δεύτερου μέρους. Οι Πράσινοι "βραχυκύκλωσαν" αμυντικά και έκαναν αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα να δεχθούν δύο εύκολα και γρήγορα γκολ από την Αντβερπ.

Στο πρώτο γκολ έχει ευθύνη ο Κότσαρης, καθώς ο νεαρός και άπειρος τερματοφύλακας δεν αντέδρασε σωστά, ενώ στο δεύτερο τέρμα υπήρξε σημαντικό πρόβλημα αμυντικής «επικοινωνίας».

Υπήρξαν σημεία στο παιχνίδι που φάνηκε η δουλειά που γίνεται από τον Γιώργο Δώνη, ωστόσο είναι νομίζω ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Στα μετόπισθεν, αλλά κυρίως στην επιθετική του γραμμή.

Αν και ο υπό δοκιμή Ρεγκάκος ήταν μαχητικός και άφησε υποσχέσεις ( δεν έχουμε ακόμα εικόνα από τον Σιφναίο) , ο Παναθηναϊκός «χωλαίνει» στην επίθεση, καθώς δεν υπάρχει ο ηγέτης που θα πάρει την ομάδα στις …πλάτες του και θα σκοράρει το εύκολο γκολ.

Λείπει το …σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ο φορ που θα κάνει τη διαφορά και θα δώσει το …κάτι παραπάνω στο Τριφύλλι. Στην άμυνα η κατάσταση μάλλον θα βελτιωθεί, αφού οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στο νέο σύστημα, ενώ σύντομα θα επιστρέψει και ο αξιόπιστος Κουρμπέλης. Όμως στην επίθεση τι γίνεται; Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται …μισή ενδεκάδα παίκτες για να βγάλει με αξιοπρέπεια τη σεζόν, ωστόσο είναι … ανάγκη η απόκτηση ενός ικανού στράικερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα