Ανακοινώθηκε το επόμενο DLC του Rainbow Six Siege

Μαζί με δύο νέους operators.

H Ubisoft ανακοίνωσε το Operation Phantom Sight (OPS), το νέο DLC του Rainbow Six Siege που θα κυκλοφορήσει ως μέρος του δεύτερου season του παιχνιδιού.

Το DLC θα μας συστήσει τη Nokk, μία νέα operator η οποία λατρεύει το FMG-9 και το SIX12-SD ενώ χρησιμοποιεί ένα τελευταίας

τεχνολογίας gadget που της επιτρέπει να κινείται πίσω από τις γραμμές του εχθρού, δίχως να την εντοπίσει καμία καμέρα ή drone.

Το OPS θα μας συστήσει επίσης έναν καινούριο defender, ο οποίος ακούει στο όνομα Warden. Χάρη στα smartglasses του μπορεί να διευρύνει το οπτικό του πεδίο, ενώ λατρεύει τόσο το M590A1 όσο και το MPX τα οποία τον καθιστούν έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Εκτός από τους νέους operators θα δούμε επίσης και έναν ολοκαίνουριο χάρτη. Πρόκειται ουσιαστικά για τον Kafe Dostoyevsky Moscow ο οποίος έχει σχεδιαστεί από την αρχή για να βελτιώσει την όλη εμπειρία του παιχνιδιού. Ακόμα αναμένεται να δούμε διάφορα updates στο Reverse Friendly Fire, ένα καινούριο ranked playlist όπως επίσης και ένα νέο in-game storefront.

Το OPS θα είναι διαέσιμο στον test server από αύριο. Μην ξεχνάτε ότι αναφερόμαστε μόνο σε όσους παίζουν το Rainbow σε PC. Εκτός από το συγκεκριμένο season, τμήμα του οποίου αποτελεί και το OPS, αναμένουμε δύο ακόμα seasons να έρθουν μέσα στο έτος.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece. IGN Greece Έρχεται νέα attack operator στο Rainbow Six Siege Γνωρίστε τους νέους Aussie operators του Rainbow Six Siege Rainbow Six Siege: Glitch κάνει πιο δύσκολο το να σκοτώσετε κάποιον

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα