Survivor: I will… Survive

Δεν φτάνει που ήταν βαρετό και μονότονο το Survivor έφαγαν νωρίς, νωρίς και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, καθηγητή της Ελληνικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Πόλης Οσόγκμπο της Νιγηρίας και πρεσβευτή της βαφής Νο 369 ξανθό – πλατινέ της L’Oreal, Πάτρικ Ογκουνσότο και το γλυκό ήρθε κι έδεσε.

Οσο κι αν η Κατερίνα Δαλάκα βάζει κάτι σορτσάκια πιο κοντά κι από εκείνα που φορούσε η Μέγκρι Ντρίο στο «Next Top

Model Greece» και αναστατώνει ακόμα και τις παλαμίδες και τα σαλάχια του Αγίου Δομίνικου…

Η Ρούλα Βροχοπούλου και οι δείκτες του ΑΕΚ στην Δημοκρατία του Νίγηρα

Οσο κι αν χαριεντίζεται με εκείνον τον Ατακάν (έφυγε τελικά αυτός και η Κατερίνα έκλαιγε πιο πολύ κι από την Ρούλα Βροχοπούλου όταν την χώρισε αυτός ο άτιμος, ο Αλβανός, ο Φραν) προάγοντας όχι βέβαια την ελληνοτουρκική φιλία, αλλά το ελληνοτουρκικό μπαλαμούτι…

Οσο κι αν προσπαθεί η Δαλάκα, τίποτα δεν μπορεί να σηκώσει τα νούμερα τηλεθέασης του reality του ΣΚΑΪ που θυμίζουν τους δείκτες της ελληνικής οικονομίας, τους δείκτες γεννήσεων στην Ελλάδα και τους δείκτες του ΑΕΠ στην Δημοκρατία του Νίγηρα.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, το «Art Week» στην ΕΡΤ2 και οι ορμές της συναγρίδας

Το πανάκριβο σόου πάει άπατο. Ακόμα και η Λένα Αρώνη με το «Art Week» στην ΕΡΤ2 και καλεσμένο τον Θεολόγο Ιούλιο Ζεσουί Κουλτουριάρ που ανεβάζει τη παράταση: «Η πολυπλοκότητα των ερωτικών ορμονών της συναγρίδας» στο Θέατρο: «Ντιβανοκασέλα» με ηθοποιούς δυο πεκινουά και μια κατσαρίδα Μαδαγασκάρης, κάνει μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης ακόμα και στο κοινό 15-44 και στο κοινό 85-95 με γέρους που βρίσκονται στα πρόθυρα της αρτηριοσκλήρυνσης.

Το Sportime όμως, έχει τις λύσεις για να σπάσει τα κοντέρ τηλεθέασης το Survivor και να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη του Αρη Πορτοσάλτε, της Σίας Κοζιώνη και του κυρίου Μπάμπη που παλεύουν να κρατήσουν το κανάλι σε ένα υψηλό επίπεδο, αλλά δεν γίνεται τίποτα και στο τέλος θα τους περάσει και ο Μένιος Φουρθιώτης με το «Ε».

Κολοκοτρώνης ο Ντάνος

Λύση 1η: Στην ελληνική ομάδα να μπει ντυμένος Κολοκοτρώνης ο Ντάνος να βουτήξει από το σβέρκο τα γατάκια τους Τούρκους και να τους κάνει μια από ιτσλί κιοφτέ, έτσι ώστε το σόου να αποκτήσει μια γερή δόση τεστοστερόνης και μπρουτάλ διάθεσης.

Ο Αλέξης Κωστάλας, η χανούμισα και ο Απόστολος Γκλέτσος

Λύση 2η: Στην τουρκική ομάδα του Survivor να μπει ντυμένος χανούμισα αυτός ο παραγωγός του reality, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και να χορεύει τον χορό των 7 πέπλων και των 32 μασαζοκορσέδων, έτσι ώστε το σόου να έχει και μια χορευτική πινελιά. Μάλιστα τον χορό του θα πρέπει να σχολιάζουν η Γκαλένα Βελίκοβα, ο Αλέξης Κωστάλας και ο Απόστολος Γκλέτσος που είναι μετρ στο ζεϊμπέκικο.

Ο Πανταζής, ο Καρβέλας και το «Σοκολάτα Τσικιτά» του Survivor

Λύση 3η: Σε κάθε δοκιμασία να μην βάζουν άσχετα τραγούδια, αλλά να παίζει το «Φιλάκια» του Πανταζή, που το ξεπατίκωσε από τον Τούρκο τραγουδιστή, Ταρκάν. Και στο καπάκι να μπαίνει το «Σοκολάτα Τσικιτά» του Γιώργου Ξανθιώτη που οι Τούρκοι δεν το ξεπατίκωσαν ακόμα, έτσι ώστε να ανέβει το πολιτιστικό επίπεδο των παικτών. Και φυσικά σχόλιο στα τραγούδια να κάνουν ο Νίκος Μουρατίδης, ο Νίκος Καρβέλας και ο Νίκος Μπαστουνόγκλιτσας που τραγουδάει κάθε χρόνο στο πανηγύρι στο Φραντάτο Ικαρίας.

Φέρτε πίσω τον Πάτρικ Ογκουνσότο

Λύση 3η και το λουρί της μάνας: Φέρτε πίσω στο Survivor τον Ογκουνσότο να ακούσουμε και δυο σοβαρά ελληνικά.

Η Ελένη Λουκά και η φούστα Valentino του Σάκη

Λύση 4: Να βάλουν την Ελένη Λουκά, να κάνει κατήχηση στους Τούρκους και κάθε τρεις και λίγο να στηλιτεύει και την κατάπτωση των ηθών και των αξιών, όπως τότε που φώναζε: «Ρουβά, Ψινάκη προδότες», επειδή ο Σάαααααακης είχε εμφανιστεί επί σκηνής με φούστα όχι πλισέ από την λαϊκή του Ασπρόπυργου, αλλά μαύρη μακριά του Valentino.

Η Σπυριδούλα και οι μοσχαρίσιες γλώσσες

Λύση 5: Οι παίκτες να μην τρώνε ό,τι βρίσκουν. Να πηγαίνει τους μαγειρεύει η Σπυριδούλα: «Γλώσσες μοσχαρίσιες με σος ακτινίδιο – μάνγκο – κάστανο και σορμπέ από ήμερους λωτούς» και να τους τραβάει και κάνα… καντήλι για να προκαλεί ίντριγκες και ξεκατινιάσματα.

The post Survivor: I will… Survive appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα