Ανακοινώθηκε το επόμενο Cross-Platform Play Game του PS4

Είναι το δεύτερο στη σειρά.

Η εταιρεία Psyonix ανακοίνωσε προχθές αργά το βράδυ στο PlayStation Blog ότι το Rocket League είναι το επόμενο Cross-Platform Play Game του PS4.

Οι παίκτες του Rocket League

μπορούν πλέον να παίξουν online ενάντια σε άλλους παίκτες οι οποίοι φυσικά χρησιμοποιούν διαφορετική κονσόλα.

Ο VP του Marketing της Psyonix, Jeremy Dunham, είπε ότι το cross play θα είναι διαθέσιμο με την πρώτο που θα κυκλοφορήσει μέσα στο χρόνο.

Το Rocket League είναι το δεύτερο παιχνίδι του Cross-Play Beta program μετά το Fortnite.

"Η σημερινή ανακοίνωση είναι αρκετά σημαντική για εμάς στη Psyonix, επειδή ξέρουμε πόσο πολύ η κοινότητα ήθελε το cross-platform play για αρκετό καιρό'", είπε ο Dunham. "Αυτό έγινε χάρη σε σας, τους παίκτες, και φυσικά τους γενναιόδωρους συνεργάτες μας που έκαναν αυτό το εγχείρημα πραγματικότητα."

Η αλήθεια πάντως είναι πως το προηγούμενο καλοκαίρι είχε δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα αφού το PlayStation ήταν η μοναδική κονσόλα που δεν υποστήριζε το cross-platform play για τους χρήστες του Fortnite. H Sony προσπάθησε να δικαιολογηθεί γι αυτό, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερε.

Τον Ιούνιο πάντως, ο executive της Sony, Shawn Layden, είπε ότι τελικά αποφάσισαν να δουλέψουν σε μια λύση του προβλήματος.

Για περισσότερα σχετικά με το cross-play στο PlayStation δείτε τι είπαν διάφοροι developers για την απόφαση της Sony να το συμπεριλάβει στην κονσόλα της αλλά και πως η Psyonix είχε σχεδιάσει το cross-play του Rocket League.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceRocket League: Υπομονή ως το 2019 για το RocketIDΤο Rocket League ξεπερνά τους 50 εκατομμύρια παίκτεςΚαθυστέρηση στο Cross-Platform Party System του Rocket League

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα