Ανακοινώθηκε το Romance of The Three Kingdoms 14

Καταφτάνει στις αρχές του 2020.

H 14η προσθήκη στη σειρά Romance of The Three Kingdoms θα έρθει στο Steam στις αρχές του επόμενου έτους.

Οι developer δήλωσαν, σύμφωνα με το pcgamer, ότι επιθυμούν να κάνουν μία στροφή στο κλασσικό gameplay του παιχνιδιού, το οποίο στηρίζεται σε ruler-based συστήματα, όμοια με αυτά του Romance 9 και 11. Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα λαμβάνουν χώρα σε έναν χάρτη. Το παιχνίδι διαδραματίζεται

κατά τη διάρκεια της πτώσης της δυναστείας των Χαν στην Κίνα και στόχος σας είναι να μαζέψετε όση περισσότερη γη μπορείτε.

Την ίδια στιγμή θα αποκτήσετε περισσότερο χώρο με τον κάθε ήρωα αφού χαρακτήρες και των τριών βασιλείων όπως οι Liu Bei και Guan Yu, θα φροντίσουν να σας μυήσουν στην τεράστια ιστορία του παιχνιδιού.

Οι developer του παιχνιδιού είναι οι ίδιοι που έφεραν το Fire Emblem στο Switch και, όπως δήλωσαν, αυτή τη φορά θα χρησιμοποιούν ένα πιο εξελιγμένο σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης κάνοντας τους χαρακτήρες να συμπεριφέρονται διαφορετικά σε περίπτωση που επιλέξετε να παίξετε το παιχνίδι από την αρχή.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceScriptum - Future Room TrailerEA Access - PlayStation 4 Official Launch TrailerΣυνεργασία μεταξύ της Slitherine και του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα