Έτσι έζησε τον εφιάλτη η Κβίτοβα

13:46 7/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Τον εφιάλτη που έζησε πριν δύο χρόνια, αναβίωσε η Πέτρα Κβίτοβα, στη δίκη του περιστατικού που συγκλόνισε τον τενιστικό κόσμο

Ήταν Δεκέμβριος του 2016 όταν η Πέτρα Κβίτοβα, έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη που θα τη στιγματίζει για μια ζωή!

Ένας ληστής εισέβαλε στο σπίτι της, προσπάθησε να τη ληστέψει υπό την απειλή μαχαιριού και κατάφερε να την τραυματίσει πολύ σοβαρά στο αριστερό της χέρι.

Αφού γλίτωσε τα χειρότερα, η αριστερόχειρας Τσέχα κατάφερε να επιστρέψει στα courts πέντε μήνες μετά το περιστατικό, τον Μάϊο του 2017 και προερχόμενη από

τη συμμετοχή της στον τελικό του Australian Open, δείχνει να έχει αφήσει πίσω της την εφιαλτική, αυτή, στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η Κβίτοβα περιέγραψε στους δικαστές πως κατάφερε να απομακρύνει το μαχαίρι του ληστή από το λαιμό της, δίνοντας μεγάλη μάχη για να μη τη σκοτώσει.

“Μου ζήτησε να ανοίξω τη βρύση με το ζεστό νερό κι εκείνη τη στιγμή είχα το μαχαίρι του στο λαιμό μου. Το άρπαξα και με τα δυο μου χέρια. Κράτησα τη λεπίδα με το αριστερό μου χέρι και το απομάκρυνα. Έπεσα στο πάτωμα και είχε παντού αίματα. Του είπα να του δώσω χρήματα. Με ρώτησε πόσα είχα και του απάντησα 400 λίρες. Του τα έδωσα και μετά κάλεσα ασθενοφόρο με το κινητό μου και την αστυνομία” είπε η Κβίτοβα.

Προκειμένου να αποφύγει να βρεθεί τετ-α-τετ ξανά με τον κατηγορούμενο, η Κβίτοβα έδωσε κατάθεση σε ξεχωριστή αίθουσα, με μικρόφωνο και κάμερα για το πως βίωσε τη ληστεία.

“Παρόλο που δεν ένιωσα πόνο, μόλις είδα τα αίματα στο χέρι μου, άρχισα να κλαίω σιγά. Όλα τα δάχτυλα του αριστερού μου χεριού είχαν κοπεί, όπως και τα νεύρα στον αντίχειρα και το δείκτη. Ακόμα και σήμερα, δεν είμαι στο 100%. Δεν νιώθω ευαισθησία σε αυτά τα δύο δάχτυλα.

Η Κβίτοβα είπε ότι αναγνώρισε τον ληστή από φωτογραφίες της αστυνομίας.

“Ήξερα ότι είναι αυτός από τη στιγμή που είδα τις φωτογραφίες. Θυμήθηκα το βλέμμα του”

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 12 ετών ενώ έχει ήδη καταδικαστεί για 2.5 χρόνια για άλλη κατηγορία.

The post Έτσι έζησε τον εφιάλτη η Κβίτοβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα