Βασιλακάκης: «Όνειρο το γκολ με ψαλιδάκι» (video)

Με το ένστικτο λειτούργησε ο Θοδωρής Βασιλακάκης στη φάση του πρώτου γκολ που σημείωσε στο ματς με τον Πλατανιά και ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος του Ατρόμητου στην κάμερα του Novasports:

Για το γκολ που σημείωσε:
"Όπως έχω ξαναπεί για το γκολ είναι
μια φάση που λειτούργησα ενστικτωδώς. Είναι μια καθαρά ποδοσφαιρική στιγμή. Δεν μπορείς να την σκεφτείς, όπως είναι ένα σουτ ή μία ντρίπλα. Λειτούργησα με το ένστικτο, με τ' αντανακλαστικά. Το χάρηκα πάρα πολύ. Γιατί όντως είναι ένα όνειρο από πιτσιρικάς να σκοράρω με ανάποδο ψαλίδι, το έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές. Είμαι πολύ χαρούμενος που εκτός από ωραίο γκολ και βράβευση, είναι και γκολ νίκης".

Για τον τρόπο εκτέλεσής του:
"Είναι μία κίνηση που έρχεται εκείνη τη στιγμή, ενστικτωδώς. Δεν μπορώ να περιγράψω τίποτα γι' αυτό. Απλά είμαι χαρούμενος που μπήκε και που βοήθησε την ομάδα να κερδίσει" .

Για το δεύτερο γκολ που δεν βραβεύθηκε:
"Το άλλο ήταν πιο "εγώ" θα έλεγα. Μπόρεσα να το "ζυγίσω" και να βγάλω μια φάση που την σκέφτηκα. Αυτό ήταν εντελώς διαφορετικό".

Για το πως νιώθει που παντρεύεται:
"Η αλήθεια είναι πως ο γάμος είναι κάτι διαδικαστικό. Πως να τον χαρακτηρίσω; Είτε το κάναμε, είτε όχι με τη γυναίκα μου είμαστε το ίδιο εδώ και χρόνια. Δεν το βλέπω κάτι ξεχωριστό. Είναι ένα βήμα να είμαστε και στα χαρτιά μαζί".

Για το αν το έχει σκεφτεί καλά:
"Ναι, ναι... Πάρα πολύ".
Keywords
Τυχαία Θέματα