Ανακοινώθηκαν τρεις νέοι χαρακτήρες από το Bleach στο Jump Force

Δώστε μας και άλλα!

Ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπλήξεις στο Jump Force.

Τρεις νέοι μαχητές από το κλασσικό manga, Bleach, ανακοινώθηκαν για το επερχόμενο Jump Force της Bandai Namco Entertainment. Σε ένα δελτίο τύπου, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στο ρόστερ θα δούμε τους Ichigo, Rukia και Aizen.

Το Jump Force,

που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της E3, θα είναι ένα 3D fighting game, όπου οι παίκτες συγκεντρώνουν ομάδες τριών για να πολεμήσουν σε πραγματικές arena-style μάχες.

Εάν δεν το γνωρίζετε, ο Ichigo Kurosaki είναι ο κύριος χαρακτήρας του Bleach που υπερασπίζει τους ανθρώπους από τα κακά πνεύματα, με τη δύναμη του soul reaper. Η Rukia Kuchiki είναι είναι επίσης soul reaper που ρίχνεται στη μάχη της με ένα ice blade. Ο Sosuke Aizen είναι ένας άνθρωπος μυστηριώδης, αν και ίσως ένας από τους ισχυρότερους soul reapers στο σύμπαν του Bleach.

Το Jump Force πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2019, σε PlayStation 4, Xbox One και PC.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Φωτογραφίες: Xbox Arena Festival 3 powered by ΠΛΑΙΣΙΟΤι νέο μας φέρνει το τελευταίο update του Call of Duty: WW2O Joel Embiid των Philadelphia 76ers στο εξώφυλλο του NBA Live 19

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα