IT: Chapter Two: Το ενήλικο "Loosers Club" χαλαρώνει στα γυρίσματα

Ενώ ο Pennywise καραδοκεί.

Οι "Losers Club" μαζεύτηκαν για μία αναμνηστική φωτογραφία από τα γυρίσματα του "It: Chapter Two" και φαίνονται αρκετά χαρούμενοι και ελάχιστα προβληματισμένοι από τον δαιμονικό κλόουν που τους κυνηγάει.

Το cast που θα ενσαρκώσει την ενήλικη εκδοχή του "Losers Club" περιλαμβάνει τους Jessica Chastain ως Beverly, James McAvoy ως Bill,

Isaiah Mustafa ως Mike, Jay Ryan ως Ben, James Ransone ως Eddie, Bill Hader ως Richie και Andy Bean ως Stanley. Στο sequel του "IT" οι εικονιζόμενοι θα αντιμετωπίσουν και πάλι τον Pennywise, τον κλόουν του Stephen King που μοιάζει σαν να βγήκε από τους χειρότερους παιδικούς εφιάλτες, αλλά προς το παρόν απολαμβάνουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και φιλικής κουβεντούλας.

Το ενήλικο cast του "IT: Chapter Two".

Ο Bill Skarsgård θα επανέλθει για τον ρόλο του, ως Pennywise, και μοιράστηκε με το κοινό τις προσδοκίες του για το sequel. Στην ταινία θα δούμε επίσης και τους πρωτότυπους "Losers Club", του "IT" (2017), τους μικρούς Jaeden Lieberther ως Bill, Wyatt Oleff ως Stanley, Sophia Lillis ως Beverly και Finn Wolfhard ως Richie, και όχι μόνο.

Ο σκηνοθέτης Andy Muschietti θα επιστρέψει για να αναλάβει την αναβίωση του σεναρίου που υπογράφει, και πάλι, ο Gary Dauberman. Στην παραγωγή της ταινίας βρέθηκαν οι Barbara Muschietti, Dan Lin και Roy Lee.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και ο James McAvoy μας ενημέρωσε σχετικά. Η ταινία θα "επιπλεύσει" στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019, σε Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο.

Για τις πιο δροσερές ταινίες που θα μας βάλουν στους κινηματογράφους παρά τη ζέστη του Ιούλη μπορείτε να μάθετε από τον Κινηματογραφικό Οδηγό του IGN.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Η Jessica Chastain μεταμορφώνεται για τις ανάγκες του "IT:Chapter Two""Σατανικά" γέλια στην έναρξη των γυρισμάτων του "IT: Chapter 2"Ο Isaiah Mustafa θα μπει στο Loser's Club του "It: Chapter 2"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα