Ανακοινώθηκαν τα iPad Air και iPad Mini

Πώς σας φαίνονται;

Προς έκπληξη όλων μας, η Apple προ λίγων ημερών ανακοίνωσε 'σιωπηλά' τις νέες της προσθήκες στην σειρά των iPad.

Δίχως την άπλετη δημοσιότητα που λαμβάνουν συνήθως οι εκδηλώσεις της Apple και λίγο πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση της στις 25 Μαρτίου, όπου και αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα streaming υπηρεσία της, ανακοίνωσε το iPad

Air έκτης γενιάς και το iPad mini πέμπτης γενιάς.

Με τιμή που ξεκινάει από τα 499 δολάρια το νέο iPad Air προσφέρει "70 τοις εκατό αυξημένες επιδόσεις και δυο φορές καλύτερη απόδοση στα γραφικά σε σχέση με το iPad 9.7 ιντσών του 2018", δήλωσε η Apple. "Η οθόνη είναι 20% μεγαλύτερη με περισσότερα από μισό εκατομμύριο pixels."

Το iPad mini, το οποίο ξεκινά από τα 399 δολάρια, προσφέρει "τρεις φορές καλύτερη απόδοση και εννιά φορές ισχυρότερα γραφικά σε σχέση με τον προκάτοχο του", πρόσθεσε η Apple. "Επίσης είναι 25 τοις εκατό πιο φωτεινό και διαθέτει την μεγαλύτερη πυκνότητα pixel που έχει υπάρξει ποτέ σε iPad".

Και τα δύο tablet θα είναι εξοπλισμένα με τον A12 Bionic chip, που τροφοδοτεί και τα τελευταία iPhone, ενώ φέρνουν και υποστήριξη για το Apple Pencil, το οποίο φυσικά πωλείται ξεχωριστά έναντι 99 δολαρίων. Οι προαναφερθέντες τιμές αφορούν την πιο απλή Wi-Fi έκδοση. Οι τιμές για τα μοντέλα που υποστηρίζουν δίκτυο ανέρχονται στα 529 για το iPad mini και 629 για το Air.

Και οι δυο συσκευές έρχονται σε silver, space gray, and gold αποχρώσεις, όπως συνηθίζεται, και είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από την ιστοσελίδα της Apple ενώ, αναμένονται στα καταστήματα την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: PCMag Greece

IGN GreeceΣύγκριση Razer Raiju vs Nacon Revolution Pro v1Ρίχνουμε μια ματιά στο χειριστήριο της Google μέσω της πατέντας που κατέθεσεH Samsung ξεδιπλώνει το μέλλον με μια ολοκαίνουρια κατηγορία κινητών: Γνωρίστε το Galaxy Fold

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα