Βερσάλικο: «Θα δώσω το 300% για να είμαι έτοιμος!»

Φρόντισε με τις δηλώσεις του να καθησυχάσει εν μέρει τους ανθρώπους της ομάδας και τους οπαδούς της Κροατίας, ο Σίμε Βερσάλικο. Ο 26χρονος μίλησε στον κροατικό τηλεοπτικό σταθμό HNTV για τον τραυματισμό του, αναφέροντας ότι το πρόβλημα στο γόνατο δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό και ότι θα... «ανακάμψει εγκαίρως».

«Η υγεία μου έρχεται πάντα πρώτη, αλλά όταν παίζεις για την κροατική Εθνική Κροατίας, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν χρειάζεται να σπαταλάς τα λόγια σου. Θα δώσω το 300% των δυνάμεων μου, για να είμαι έτοιμος».

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, ρωτήθηκε
και για το προφίλ της Αγγλίας, προσεχή αντιπάλου της Κροατίας στον ημιτελικό της Τετάρτης:
«Το παιχνίδι απέναντι στην Αγγλία θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που παίξαμε εναντίον της Δανίας και της Ρωσίας. Είναι μια ποιοτική ομάδα, καλά οργανωμένη και σωματικά ισχυρή, αλλά έχουμε και εμείς τα πλεονεκτήματα μας.
Έχουν αδυναμίες που θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε, Θα είναι μια μάχη για 90 ή 120 λεπτά και τώρα που βρισκόμαστε στο ημιτελικό, η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας είναι μεγάλη. Αντιπροσωπεύουμε την πατρίδα μας και κυνηγάμε το όνειρό μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα