Αναγνώριση εντός έδρας για Δαμανάκη! (pics)

Στον τόπο του, τα Χανιά, τιμήθηκε σήμερα (9/1) ο Γιάννης Δαμανάκης, ο οποίος πρόσφερε στον ΠΑΟΚ επί εννιά συναπτά έτη, από το 1976 έως το 1985, και μάλιστα πανηγύρισε την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος στην τελευταία του σεζόν με τα ασπρόμαυρα. Ως παίκτης του "Δικέφαλου" είχε κληθεί και στην Εθνική Ελλάδας, με την οποία από το 1977 έως το 1983 έγραψε 24 συμμετοχές, παίρνοντας μέρος στο Ευρωπαϊκό
Πρωτάθλημα του 1980, στην Ιταλία.

Τον παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ τίμησε ο Δήμος Χανίων, σε εκδήλωση που έγινε το απόγευμα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου. Η εκδήλωση έγινε παρουσία του άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδας, Μάικ Γαλάκου, αλλά και πλήθους φίλων του ποδοσφαίρου. Τη βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

"Είμαι ευλογημένος που έπαιξα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ", είπε από βήματος ο Δαμανάκης, φανερά συγκινημένος. "Αγαπούσαμε αυτό που κάναμε, το ζούσαμε, όλη η ομάδα ήμασταν μια δεμένη οικογένεια", πρόσθεσε, εκφράζοντας τα συναισθήματά του.

Ο Μάικ Γαλάκος είπε από την πλευρά του: "Είναι μεγάλη τιμή που συμμετέχω στη βράβευση του Γιάννη Δαμανάκη, συμπαίκτη μου στην Εθνική ομάδα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και πολύ μεγάλος παίκτης. Γι’ αυτό είμαι εδώ σήμερα! Φτάσαμε τόσο ψηλά το 1980, στο Κύπελλο Εθνών, με τον αείμνηστο Αλκέτα Παναγούλια. Ήμασταν όλοι μια γροθιά τότε..."
Keywords
Τυχαία Θέματα