Αμβούργο-Ανδόρα 91-97: Διαφορά εμπειρίας (hls)

Το Αμβούργο διεκδίκησε την πρώτη νίκη του στην 3η αγωνιστική του Eurocup, αλλά η πιο έμπειρη Ανδόρα αρνήθηκε την ήττα και έφτασε στην δεύτερη νίκη της (97-91) στην Γερμανία, έχοντας την απαραίτητη ψυχραιμία, όταν το προβάδισμα των 15 πόντων που είχε στο 25′ (536-51) μειώθηκε στους 5, αλλά και στον έναν πόντο, δυο φορές στο τέταρτο δεκάλέπτο (79-80 και 85-86), αλλά η μερική ανατροπή του σκορ δεν έγινε ποτέ, ολική. Η ομάδα του πριγκηπάτου της Ανδόρας, είχε σε καλή βραδιά τον Ντού Κρόφορντ, καθώς και τον συμπατριώτη του, Αμερικάνο

Κόντι Μίλλερ-Μαλ Κιντάιρ, ενώ καθοριστική συμβολή είχε ο Χάνα στο 2ο δεκάλεπτο και ο Ιρλανός Μόργκαν με τα έξι ριμπάουντ που μάζεψε και εκ των οποίων τα δυο τελευταία στα δυο τελευταία λεπτά, δεν έδωσαν δεύτερη επίθεση στην γερμανική ομάδα.

Στον αντίποδα, ο Χόμσλει και ο Μακ Κάλουμ αποτέλεσαν την πιο αξιόπιστες απειλές για το καλάθι της Ανδόρας, ενώ πολύ καλή εμφάνιση είχε ο Εσθνονός Μάικ Κότσαρ. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Αμερικάνος Χένριτς που δεν σκόραρε σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Δεκάλεπτα: 26-25, 47-54, 68-73, 91-97

Δείτε την στατιστική εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα