Άλτμαν: "Έπρεπε να είχαμε πετύχει ένα γκολ" (video)

Στην δυστοκία της ομάδας στάθηκε ο Άλτμαν, θεωρώντς ότι μπορούσαν αν είχαν πάρει το τρίποντο.

Στον Νίκο Τζουάνη και στην κάμερα της Nova μίλησε ο Άλτμαν μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σχολιάζοντας το ματς, αλλά και την ένταξη των νεαρών παιχτών του "τριφυλιού" στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Για το ματς με Απόλλωνα:

«Θα έλεγα ότι στα τελειώματα δεν τα πήγαμε καλά.
Θα έπρεπε να είχαμε βάλει ένα γκολ οι επιθετικοί, αλλά ήμασταν μαχητικοί, δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είχαμε καινούριους παίχτες που ήρθαν για πρώτη φορά να παίξουν μαζί μας και θέλω να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου».

Για την ευκαιρία που έχασε στην αρχή του αγώνα:

«Δεν υπολόγισα καλά το που βρισκόταν το τέρμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε».

Για τους νέους παίχτες και το βάρος που σηκώνουν:

«Σιγά σιγά, είναι νέοι και θέλουν το χρόνο τους. Πρέπει να ενσωματωθούν, πρέπει να αποκτήσουν εμπειρίες. Νομίζω ότι πρόκειται για ταλαντούχους παίχτες. Απλώς χρειάζονται χρόνο για να μπουν στους ρυθμούς μας».

Για το πώς κυλάει η σεζόν:

«Έκτος αγωνιστικού χώρου δεν έχω πολλά να πω. Ξέρουμε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Στα αγωνιστικά, θα κάνω ό,τι μπορώ για τον σύλλογο. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τη συνάντηση του με τον Ελμπάζ:

«Καταρχήν χάρηκα που τον είδα και βεβαίως είχαμε και οι δύο εύκαιρες για γκολ. Ήθελα να τον νικήσω. Στον αγώνα δεν έχεις φίλους, αλλά από εκεί και περά εννοείται πως χάρηκα που τον είδα».

Δηλώσεις Χατζηγιοβάνη

Για το ματς:

«Σημαντικό ότι δεν δεχτήκαμε το γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν είχαμε όμως καλά τελειώματα και έμεινε το 0-0. Ήμασταν καλύτεροι. Υπήρχαν νεκρά σημεία, αλλά ήμασταν καλύτεροι».

Για τα ματς μακριά από τη Λεωφόρο:

«Έχουμε ευκαιρίες, αλλά δεν βάζουμε γκολ. Άμα το κάνουμε, θα έρθουν και τα διπλά και όλα, όπως και στη Λεωφόρο».

Για τους νεαρούς:

«Ρίσκο δεν είναι. Για να είναι στην πρώτη ομάδα σημαίνει ότι το αξίζουν. Δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά. Παίζουμε αυτοί που έχουμε μείνει. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου. Το μονό που μένει είναι να το δείξουν και στο γήπεδο».

Για την υπόλοιπη σεζόν:

«Εμείς οι μικροί και οι υπόλοιποι θα παλέψουμε με το 200% μέχρι το τέλος».

Για τον ίδιο και τη βελτίωσή του:

«Όσο παίζω αποκτώ εμπειρία και όσο παίζω με αυτούς τους παίχτες θα βελτιώνομαι. Σε κάθε αγώνα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΠΑΟ».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη και τη δωρεά οργάνων:

«Είναι κάλο όλοι να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και να ελπίζουμε στο καλύτερο. Κάνουν κάλο τέτοιες κινήσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα