«Άλωσε» τη Βαρκελώνη με τρομερό Ντε Κολό (video)

Ο Νάντο Ντε Κολό επέστρεψε στις υψηλές «πτήσεις» και οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε μεγάλη νίκη (76-84) επί της Μπαρτσελόνα στο «Παλαού Μπλαουγράνα» για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γάλλος φόργουορντ κράτησε «όρθια» την ομάδα της Μόσχας όποτε χρειάστηκε, σε ένα παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου με συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα και στο οποίο καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει με διψήφια διαφορά.

Οι δύο ομάδες μπήκαν
στην τέταρτη περίοδο σε απόλυτη ισορροπία (63-63), ωστόσο από εκεί και πέρα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανέβασε υψηλές στροφές στην άμυνα. Παρότι ο Έλληνας τεχνικός είχε αφήσει τον Ντε Κολό στον πάγκο για να πάρει ανάσες, είδε την ομάδα του να ανταποκρίνεται, παίζοντας εξαιρετικές άμυνες. Όσο για την επίθεση, έβρισκε πόντους από τον σταθερό Κουρμπάνοφ και έφερε το ματς στα μέτρα της.

Η Μπάρτσα έψαξε την αντίδραση, όμως, οι Ρώσοι δεν ήταν διατεθειμένοι να γκρεμίσουν ότι είχαν χτίσει. Παρέμειναν προσηλωμένοι και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ τους. Στο τέλος μάλιστα δεν έλειψαν και τα νεύρα, με τους Ροντρίκγεθ – Χάνγκα να... πρωταγωνιστούν.

Στους 25 πόντους (7/10 τριπ.), με 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ σταμάτησε ο Νάντο Ντε Κολό, με τον Κουρμπάνοφ να τον ακολουθεί σε απόδοση (17π.). 10 πόντους και 7 ασίστ μέτρησε ο Σέρχι Ροντρίγκεθ. Από τους Καταλανούς ξεχώρισε ο Κλάιμπερν με 17 πόντους, ενώ 14 πρόσθεσε ο Σεραφέν. 9 ασίστ μοίρασε ο Πάνγκος.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 41-44, 61-63, 76-84.
Keywords
Τυχαία Θέματα