Τέλος και επίσημα ο Λάσο από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Παρελθόν για την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί από το βράδυ της Δευτέρας (4/7) ο Πάμπλο Λάσο.

Η είδηση είχε κυκλοφορήσει μετά από δημοσίευμα της «Marca» και επιβεβαιώθηκε τυπικά, με τη «βασίλισσα» να ανακοινώνει το «διαζύγιο» με τον έμπειρο προπονητή, που όπως φάνηκε κι από την ανακοίνωση των Μαδριλένων, ήθελε να συνεχίσει στην άκρη του πάγκου.

Αναλυτικά:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει την απόφαση να μην κρατήσει τον Πάμπλο Λάσο ως προπονητή της ομάδας μπάσκετ, αποκλειστικά και μόνο για ιατρικούς λόγους.

Μετά από το έμφραγμα που υπέστη ο προπονητής μας, ακολούθησαν αρκετές διαβουλεύσεις με γιατρούς και καρδιολόγους. Όλοι τους αναφέρθηκαν στον προφανή κίνδυνο για την υγεία του που θα έφερνε η παραμονή του στην ομάδα.

Την περασμένη εβδομάδα, η Ρεάλ ζήτησε από τον Πάμπλο Λάσο να σταματήσει να κοουτσάρει την ομάδα, σεβόμενη πλήρως τους οικονομικούς όρους που αναφέρονται στο συμβόλαιό του, περιμένοντας να δει πως θα εξελισσόταν η υγεία του αυτή τη σεζόν και επανεξετάζοντας τα δεδομένα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Η Ρεάλ θεωρεί πως έπειτα από αυτό το πρόβλημα υγείας που οδήγησε τον προπονητή μας να υποβληθεί σε επέμβαση και να μπει στην εντατική, το να μην παίρναμε αυτή την απόφαση θα ήταν τελείως ανεύθυνο. Προτεραιότητα για τον σύλλογο είναι η υγεία του Λάσο, από σεβασμό προς το πρόσωπό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα