Αλμέιδα: “Φτιάχνουμε ένα δυναμικό γκρουπ, να ερωτευτεί ο κόσμος την ΑΕΚ”

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 τη Γκενκ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της και έδειξε πως κάτι αλλάζει στη φιλοσοφία και στον τρόπο του παιχνιδιού της, με τον Ματίας Αλμέιδα να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά:

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Γκενκ: “Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από πολλές διπλές προπονήσεις. Βλέπω καταπληκτική διάθεση σε όλους τους παίκτες μου. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα δυναμικό γκρουπ που

είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ένα γκρουπ που υπάρχει πολύ υγιής ανταγωνισμός που πριν 24 ώρες δεν είχα αποφασίσει ποιοι θα ξεκινήσουν στο ματς και το έκανα την τελευταία στιγμή”.

Για τους σχηματισμούς που χρησιμοποίησε: “Δεν θα επικεντρωθώ σε ένα σύστημα. Θα δοκιμάσω διάφορα, θελω να δω σε πιο θα αποδίδουν καλύτερα οι παίκτες μου. Είμαι ανοικτός στα συστήματα”.

Για τα νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ΑΕΚ όπως πίεση και γρήγορη ανάκτηση: “Θα πρέπει να ταυτιστείς με την ιστορία μιας ομάδας. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να παίξεις καλά, άσχημα, πολύ καλά, αλλά αυτό που αφήνεις στο γήπεδο είναι αδιαπραγμάτευτο. Η ομάδα προσπαθεί να ανταποκριθεί σε ότι ζητάμε και εγώ βλέπω με ενθουσιασμό το μέλλον”.

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ: “Για μένα όλοι οι παίκτες είναι καινούργιοι. Ο μόνος που έχει παίξει μαζί μου είναι ο Πινέδα. Μου έδωσε μεγάλη ευχαρίστηση να τον βλέπω να παίζει, είναι λίγοτερο από 48 ώρες μαζί μας. ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τις κινήσεις που θέλει να κάνει και φαινόταν ότι είναι καιρό με την ομάδα”.

Για το αν ανυπομονεί να παίξει στην “Αγιά Σοφιά”: “Όταν το σκέφτομαι αισθάνομαι κάτι στο σώμα μου. Ο κόσμος που ήρθε σήμερα μας έκανε να νιώθουμε ότι παίζαμε στο γήπεδο μας. Είναι σημαντικό ο κόσμος μας να είναι ερωτευμένος με την ομάδα του, είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τη στήριξή τους, μας δίνουν έξτρα ώθηση”.

Για αν υπάρχει κάτι νεότερο από τα μεταγραφικά: “Θα ήθελα να πω ότι είμαι ευγνώμων στη διοίκηση γιατί ξέρω πως προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο. Ελπίζω να ενισχυθούμε με κάποιους παίκτες ακόμα για να γίνει η ομάδα ακόμα πιο ανταγωνιστική”.

Keywords
Τυχαία Θέματα