Άλμα σωτηρίας για την Κάλιαρι (video)

Η Κάλιαρι νίκησε άνετα 3-0 εκτός έδρας την ουραγό Κιέβο Βερόνα. Πρώτη νίκη στην ιστορία των ροσομπλού σε αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα της Κιέβο και πρώτη εκτός έδρας νίκη φέτος μετά τις αρχές Σεπτέμβρη!

Κι όμως... η εκκίνηση έδειξε ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο βράδυ καθώς ο Μετζορίνι δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Κράνιο μόλις στο έβδομο λεπτό!

Από το 15ο λεπτό και μετά όμως, η Κάλιαρι ισορρόπησε! Έκανε τρεις τελικές προσπάθειες εντός εστίας και όλες κατέληξαν στα δίχτυα με τους Πιζακάνε (16'), Ζοάο Πέντρο (33') και Ιονίτσα (43').

Ενδιάμεσα
οι γηπεδούχοι ήταν άτυχοι καθώς ο Στεπίνσκι με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Κράνιο! Ημίχρονο 0-3!

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Κιέβο καθώς αποβλήθηκε ο δεξιός μπακ Ντεπάολι (52') με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Τσιγκαρίνι!

Η Κάλιαρι κατέβασε ταχύτητα. Η Κιέβο προσπάθησε και απείλησε αλλά δις ο Κράνιο σταμάτησε τις προσπάθειες του Λερί (59' και 62') και κράτησε το μηδέν στην εστία.

Ο Τσέρι ήρθε από τον πάγκο για την Κάλιαρι για να κάνει και αυτός δύο φάσεις για τους φιλοξενούμενους αλλά ήταν άστοχος!

Το 0-3 έμεινε ως το τέλος και ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Κάλιαρι μετά από δεκατρία παιχνίδια και παράλληλα η πρώτη φορά που κρατάει το μηδέν αμυντικά μετά από έντεκα ματς. Κυρίως σημαντική βαθμολογική ανάσα για την Κάλιαρι!

ΚΙΕΒΟ : Σορεντίνο - Ντεπάολι, Αντρεόλι, Μπάρμπα, Γιαροζίνσκι (53' Μπάνι) - Ντιουσέ (77' Ριγκόνι), Λερί, Χετεμάι - Τζακερίνι - Στεπίνσκι, Μετζορίνι (72' Πουτσαρέλι)

ΚΑΛΙΑΡΙ : Κράνιο - Κατσατόρε, Τσεπιτέλι, Πιζακάνε, Πελεγκρίνι - Τσιγκαρίνι, Φαραγκό, Ιονίτσα (81' Ντεϊόλα) - Μπαρέλα - Ζοάο Πέντρο (80' Μπίρσα), Θερό (70' Τσέρι)
Keywords
Τυχαία Θέματα