Άλλο επίπεδο και νίκη της Γιουβέντους


Μπορεί η Γιουβέντους να μην είχε τον καταιγιστικό ρυθμό άλλων αγώνων, μπορεί η Κιέβο να ήταν εξαιρετική στο τακτικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο, όμως και πάλι η ατομική ποιότητα των παικτών του Αλέγκρι έκανε τη διαφορά.
Ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στην πρώτη ευκαιρία τους στο παιχνίδι στο 13ο λεπτό με υπέροχο γκολ του Κόστα έξω από την περιοχή. Απώλεσαν ευκαιρίες με τους Ντιμπάλα, Μπερναρντέσκι και Ρονάλντο να σταματούν στον Σορεντίνο, ενώ πέτυχαν το 2-0 με τέρμα του Τσαν, το πρώτο του με τη φανέλα της Γιουβέντους
στο πρωτάθλημα στο 45 μετά από ασίστ του Ντιμπάλα.
Σε αυτό το διάστημα η Κιέβο απείλησε με τους Μετζιορίνι στο 4' και Ραντοβάνοβιτς στο 39'.

Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την απόδοσή τους στην επανάληψη. Στο 48' Ο Σορεντίνο έκανε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Σάντρο, ενώ στο 51' ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Μπάνι. Ο Ρονάλντο νικήθηκε από τον εξαιρετικό Σορεντίνο και έμεινε το 2-0. Στο 72' ο Ροσετίνι απείλησε τον Περίν και δύο λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο τον Σορεντίνο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε Ο Ρουγκάνι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπερναρντέσκι.

Γιουβέντους: Περίν, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Σάντρο (89' Κεν), Μπερναρντέσκι (86' Σπινατζόλα), Τσαν, Ματουιντί, Κόστα (76' Μπεντανκούρ), Ντιμπάλα, Ρονάλντο.

Κιέβο: Σορεντίνο, Μπάνι, Ροσετίνι, Τόμοβιτς, Ντεπάολι (66' Γιαροζένσκι), Ραντοβάνοβιτς, Χετεμάι (61' Βινιάτο), Κίινε, Τζιακερίνι, Πελισιέρ (65' Στεπίνσκι), Μετζιορίνι.
Keywords
Τυχαία Θέματα