Άλλο ένα βήμα για το πλεονέκτημα

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεχάσει την απώλεια του Κυπέλλου πλησιάζοντας το πλεονέκτημα έδρας στην Εuroleague με νίκη επί της Βαλένθια (21:00, Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr).

Οι «ερυθρόλευκοι» βυθίστηκαν στην εσωστρέφεια μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Ηράκλειο και καλούνται να ανασυνταχθούν
παίρνοντας μία από τις εντός έδρας νίκες που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν μία θέση στην τετράδα. Παρά τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα, στην Euroleague η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία προερχόμενη από νίκη επί της Ρεάλ και καλείται να μην γκρεμίσει ότι έχτισε μέχρι τώρα.

Για τους Πειραιώτες, το σημερινό ματς μπορεί να σηματοδοτήσει την επιστροφή του Κιμ Τιλί από τραυματισμό και πλέον μοναδική απουσία είναι αυτή του Αγραβάνη.

Οι «νυχτερίδες», νίκησαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την προηγούμενη αγωνιστική διατηρώντας κάποιες ελπίδες εισόδου στα πλέι - οφ, όμως ουσιαστικά δεν έχουν άγχος και αυτό μπορεί να τους καταστήσει επικίνδυνους, με αιχμή του δόρατος τον μέχρι πέρσι «ερυθρόλευκο» Έρικ Γκριν.

Ο Ολυμπιακός μετρά έξι σερί νίκες επί της Βαλένθια στην διοργάνωση, έχοντας ηττηθεί μόνο μία φορά σε επτά αναμετρήσεις και καμία από το 2003.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:
19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπασκόνια, Novasports2HD
19:45 Φενερμπαχτσέ – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports3HD
21:00 Ολυμπιακός - Βαλένθια (#OLYVBC), Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr
21:45 Ουνικάχα Μάλαγα – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ, Novasports2HD
Keywords
Τυχαία Θέματα