Άλλη μια φορά που ακυρώνεται το "Timeless"

Αφού μας άφησε στο "χείλος του γκρεμού".

Το NBC έχασε, και πάλι, την πίστη του στην περιπέτεια δράσης "Timeless".

Σύμφωνα με αναφορές από το THR, το κανάλι αποφάσισε να ακυρώσει τη σειρά, λίγο μετά από το τέλος της δεύτερης σεζόν που άφησε το κοινό στο "χείλος του γκρεμού".

Τα ταξίδια στον χρόνο του "Timeless", ωστόσο, ίσως δεν τελειώσουν εκεί. Φαίνεται πως το NBC βρίσκεται σε συζητήσεις με τον παραγωγό της σειράς, το Sony Pictures

Television Studios, για μία πιθανή ταινία διάρκειας δύο ωρών ώστε να κλείσει αισίως η ιστορία της σειράς. Πάραυτα, το cast του "Timeless" θα χρειαστεί να επαναδιαπραγματευτεί τα συμβόλαια του, αφού όλες οι συμφωνίες έληξαν πρόσφατα.

Τις ίδιες εξελίξεις είχαμε και πέρσι, με τη λήξη της πρώτης σεζόν. Ενώ η σειρά αρχικά ακυρώθηκε, το NBC τελικά ανέστειλε την απόφαση του αφού εξαγόρασε το 50 τις εκατό των δικαιωμάτων της σειράς από τη Sony.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ο Matt Lanter, αντέδρασε στα νέα για την ακύρωση της σειράς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. "Σας αγαπώ #Clockblockers", είναι τα λόγια του Lanter. "Πολεμήσατε τόσο σκληρά και αξίζετε πολλά περισσότερα".

I love you #Clockblockers. You’ve fought so hard and deserve so much more. #Timelesshttps://t.co/XmIblLJRkt

— Matt Lanter (@MattLanter) 22 Ιουνίου 2018

Ο συν-δημιουργός της σειράς Shawn Ryan ακολούθησε με ένα δικό του tweet, ενημερώνοντας μας πως το cast και η ομάδα της σειράς είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν την πιθανή ταινία.

3. If NBC is sincere in wanting a 2 hour movie to give much needed closure to our amazing @NBCTimeless fans, we are ready to make it. We don't want the journeys of Lucy, Wyatt, Rufus and the others to end yet. #ClockBlockers

— Shawn Ryan (@ShawnRyanTV) 22 Ιουνίου 2018

"Αν το NBC περιμένει ειλικρινά μία δίωρη ταινία ώστε να δώσει το απαραίτητο κλείσιμο στους καταπληκτικούς φαν της σειράς, είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Δεν θέλουμε τα ταξίδια των Lucy, Wyatt, Rufus και άλλων να τελειώσουν ακόμα".

Μπορεί η μοίρα του "Timeless" να εκκρεμεί, πολλές όμως σειρές έχουν ανανεωθεί στα μεγάλα κανάλια. Ενημερωθείτε από τον Τηλεοπτικό Οδηγό για να μη χάσετε καμία.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Ο Ethan Hawke φέρνει το "The Good Lord Bird" στη μικρή οθόνηΤο θέατρο γιόρτασε με την 72η Απονομή των Βραβείων TonyΦανταστικά πλάσματα κι αγαπημένοι χαρακτήρες ζωντάνεψαν στον Παραμυθένιο Κόσμο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα