Άλλη μια αποκλειστικότητα

Ότι γινόταν και στην προηγούμενη τάξη. Μοτίβο…

Βιώνουμε χωρίς αντίληψη της κατάστασης; Κανά από την αρχή. Εκτός αν αντιλαμβανόμαστε την κατάντια και εξακολουθεί να μας αρέσει. Ορίζουμε τον παραλογισμό το πρωί και ξεχνάμε την έννοια του μέχρι το μεσημέρι.

Φτάσαμε στο 2024 και συνεχίζουμε να τηρούμε πιστά τις παραδόσεις μας. Έχουμε την παγκόσμια αποκλειστικότητα να διοργανώνουμε αγώνες γιορτή χωρίς καλεσμένους. Σα να ψήνουμε ένα ολόκληρο κατσίκι το Πάσχα και να το τρώμε μόνοι μας γιατί δεν ήρθε κανείς. Απλά

για να πούμε ότι το φάγαμε.

Μια τέτοια γιορτή γίνεται και στο Πανθεσσαλικό. Άρης και Παναθηναϊκός διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Ελλάδας μόνοι κι έρημοι…

Με τον κόσμο τους να αναγκάζεται να στέλνει μηνύματα υποστήριξης μέσω social media, ή στην καλύτερη περίπτωση να τρέχει στα διόδια περιμένοντας το λεωφορείο της ομάδας.

Άλλη μια ποδοσφαιρική γιορτή που οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν μπροστά σε άδειες καρέκλες. Άλλη μια ήττα όλων όσων εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο στη χώρα.

Το μόνο που δεν κάναμε ακόμα και που θα ήταν το ύψιστο κατόρθωμα στην ιστορία… της ανθρωπότητας, είναι να διοργανώσουμε και ευρωπαϊκό τελικό μπροστά σε καρέκλες. Θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε υψηλή επικινδυνότητα., Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε covid μιας εβδομάδας. Σε κάθε περίπτωση θα είχαμε μια ακόμη παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα