Αλμπιόλ: «Θα επιστρέψω στη Νάπολι όταν…»

Ο Ραούλ Αλμπιόλ ευχαρίστησε τη Νάπολι για τα «έξι αξέχαστα χρόνια» που πέρασε στους «παρτενοπέι». Ο33χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην Ισπανία και την Βιγιαρεάλ.
Ο Ισπανός που κέρδισε ένα Κύπελλο και ένα Σουπερ Καπ Ιταλίας, φεύγει ανικανοποίητος γιατί δεν κατάφερε να κερδίσει το σκουντέτο με τη Νάπολι.
«Αυτά ήταν έξι απίστευτα χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη που μου έδωσαν» δήλωσε ο 33χρονος.

«Μόνο το όνειρο του Scudetto έλειπε, αλλά ελπίζω ότι θα κατακτηθεί τελικά.
Η Νάπολι έχει ένα σπουδαίο μέλλον. Έχει μια μεγάλη ομάδα, με ένα μεγάλο προπονητή. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσει αυτόν τον τίτλο σύντομα.
Σίγουρα η επόμενη σεζόν θα είναι ένας αγώνας για δύο, τη Γιουβέντους και τη Νάπολι. Όσο για το ότι πήγε ο Σάρι στη Γιουβέντους, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο στο ποδόσφαιρο. Υπήρξαν τόσοι παίκτες που έχουν μετακινηθεί μεταξύ ομάδων που μισούν η μία την άλλη. Δεν με εκπλήσσει. Ο καθένας πρέπει να είναι σε θέση να λαμβάνει τις δικές του αποφάσεις και πρέπει να γίνεται σεβαστός».

Ο 33χρονος, τότε, ρωτήθηκε και για τον αντικαταστάτη του, τον Κώστα Μανωλά:
«Κάθε νέος παίκτης πρέπει να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο έτσι ώστε η Νάπολι να μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα μέτωπα», συνέχισε. Ήταν δύσκολο να φύγεις από τη Νάπολι και να αλλάξεις ομάδα, λόγω της μεγάλης αγάπης των οπαδών.
Αυτά ήταν έξι αξέχαστα χρόνια. Αν πάρει η Νάπολι το πρωτάθλημα, θα γυρίσω για να γιορτάσω μαζί με την ομάδα. Η Νάπολι αξίζει αυτό το τρόπαιο επειδή είναι στο σωστό δρόμο. Η Νάπολι θα έχει έναν ακόμη οπαδό στην Ισπανία!».
Keywords
Τυχαία Θέματα