Ούτε ο Κύργιος σταμάτησε τον Ναδάλ!

Σε μια φανταστική αναμέτρηση που είχε διάρκεια τρεις ώρες και τρία λεπτά, ο Ισπανός νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 3-1 του Αυστραλού, παίρνοντας την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ήταν ο μεγάλος νικητής στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του δεύτερου γύρου του Wimbledon, καθώς σε αγώνα υψηλής ποιοτικής στάθμης, επικράτησε με 3-1 του Νικ Κύργιου, με τον Αυστραλό και πάλι να κλέβει την παράσταση αρνητικά,
αφού είχε έντονους διαλόγους με τον διαιτητή, παραπονούμενος για το χρόνο που έκανε ο Ισπανός να σερβίρει.
O Ναδάλ μπήκε με μεγαλύτερη προσήλωση στο court, έκανε break στο δεύτερο game, δεν κινδύνευσε στα δικά του games για να φτάσει σε 29 λεπτά στην κατάκτηση του πρώτου set.

Στο δεύτερο set ο Κύργιος είχε μεγαλύτερη ορμή, έκανε break πρώτος, προηγήθηκε με 4-1, ο Ναδάλ απάντησε με break μειώνοντας σε 4-3, εντούτοις ο Αυστραλός απάντησε με το ίδιο νόμισμα, κάνοντας το break στο 8ο game για να κάνει το 1-1 σε 41 λεπτά.

Στο τρίτο set η μάχη ήταν δριμεία, είναι χαρακτηριστικό πως κι οι δύο υπερασπίστηκαν με άνεση τα δικά τους games, δεν υπήρχε κανένα break point, ο Ναδάλ έκανε το 2-1 επικρατώντας στο tie-break με 7-5.

Στο ίδιο…πνεύμα κινήθηκε και το τέταρτο σετ, αφού και πάλι ουδείς βρήκε ευκαιρία για break, στο tie-break ο Ναδάλ ήταν πιο αποφασιστικός, επικράτησε με 7-3, πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon για 10η φορά στη σταδιοδρομία του κι ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Τζο-Βιλφρίντ Τσονγκά.
Keywords
Τυχαία Θέματα