Αλμπέρτο Τζακερόνι: «O Ραμπιό κάνει ένα απίστευτο Παγκόσμιο Κύπελλο!»

Οι «Les Bleus» έχουν κλείσει τη θέση τους στα ημιτελικά και θα αναμετρηθούν με το Μαρόκο την Τετάρτη. Οι πρωταγωνιστές μέχρι στιγμής για το συγκρότημα του Ντιντιέ Ντεσάν, ήταν ο Εμπαπέ και ο βετεράνος επιθετικός της Μίλαν, Ολιβιέ Ζιρού, ενώ ο Αντουάν Γκριεζμάν έδωσε τρεις ασίστ σε πέντε αγώνες.
Ωστόσο, ο πρώην προπονητής μεταξύ άλλων της Μίλαν, της Ίντερ και της Εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας, ο Αλμπέρτο Τζακερόνι, πιστεύει ότι ένας παίκτης έχει υποτιμηθεί στη διοργάνωση.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ιταλία υπάρχει τόσο λίγη αγάπη για τον Ραμπιό», είπε ο 69χρονος τεχνικός

στο Radio 24. «Κάνει ένα απίστευτο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο μέσος της Γιουβέντους είναι ο πιο σημαντικός παίκτης για τη Γαλλία σε αυτό το τουρνουά μετά τον «Εμπαπέ». Ο 27χρονος ήταν σίγουρα ενεργός, έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ σε πέντε παιχνίδια στο Κατάρ.

Το μέλλον του είναι στον «αέρα», καθώς το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους λήγει στο τέλος της σεζόν και ο Ραμπιό άφησε ήδη αρκετούς υπαινιγμούς ότι σκοπεύει να παίξει στην Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συμφωνήσει ένα ποσό μεταγραφής με τη Γιουβέντους το καλοκαίρι, αλλά ο σύλλογος αρνήθηκε να ανταποκριθεί στις μισθολογικές του απαιτήσεις, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν. Αυτός οι απαιτήσεις είναι επίσης ο λόγος που μια ανανέωση στο Τορίνο είναι όλο και πιο απίθανη.

Keywords
Τυχαία Θέματα