Παναθηναϊκός: Ψάχνει “χρυσάφι” κι όχι “άνθρακα”

Είναι γνωστό ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο στην απόκτηση ποδοσφαιριστών που έρχονται στην ομάδα ως μεταγραφές. Ο Σέρβος τεχνικός περνάει από “κόσκινο” τις επιλογές ώσπου να καταλήξει σε εκείνους που πληρούν τις προϋποθέσεις (του).

Ένα μίγμα ταλέντου, ικανοτήτων και χαρακτήρα, το οποίο βλέπουμε σε κάθε παίκτη ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι, είναι η συνταγή των μεταγραφών του Παναθηναϊκου με τον έμπειρο τεχνικό στο τιμόνι.

Οι ανάγκες γνωστές. Ένα εξτρέμ για βασικός,

και πιθανότητα για δεύτερο. Ένα χαφ για βασικός που παίζει στο 8 και στο 10 και ένα χαφ υπό προϋποθέσεις που να παίζει στο 6 και στο 8. Δύο απαιτητές προσθήκες για να καλυφθούν τα κενά και άλλες δύο για να γεμίσει λύσεις το ρόστερ.

Πλέον προέκυψε το κενό που αφήνει ο Γκάνεα, με τον Χουάνκαρ να αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας. Σε περίπτωση όμως που δε βρεθεί κάτι πολύ αξιόλογο είναι γνωστό ότι τη θέση μπορεί να την καλύψει και ο Σάντσες, ενώ ο Βαγιαννίδης μπορεί να παίξει δεξιά με τον Κώτσιρα.

Όπως και να’χει, ο Παναθηναϊκός ξεκινά με μίνιμουμ δύο προσθήκες και με την προοπτική να φτάσει τις πέντε (δύσκολο). Το μόνο σίγουρο είναι ότι η γκρίνια από τους φιλάθλους για την καθυστέρηση στις μεταγραφές έχει περιοριστεί σε σχέση με το καλοκαίρι κι αυτό είναι ένα ακόμα κέρδος του ΓΙοβάνοβιτς.

Πλέον εκτός από την διοίκηση, τον εμπιστεύονται και οι φίλαθλοι. Κι αυτό από μόνο του δίνει τον χρόνος και την υπομονή ώστε να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες που θα είναι όντως “χρυσάφι” και όχι άνθρακας όπως συνέβαινε τα πολλά προηγούμενα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα