Αλάμπα: «Υπήρχε μια επιλογή και ήταν μόνο η Ρεάλ»

Ο Νταβίντ Αλάμπα είναι εδώ και δύο μήνες παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και στη σημερινή παρουσίαση του από τον Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ισπανικό σύλλογο.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης πήρε τον λόγο ο πρόεδρος των Μαδριλένων και στη συνέχεια ο Αυστριακός μπακ.

Οι δηλώσεις του Πέρεθ:

«Σε ευχαριστώ που επέλεξες την Ρεάλ για να βελτιώσεις περαιτέρω την καριέρα σου μετά το θρύλο της Μπάγερν. Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις μια μεγάλη πρόκληση, την κατάκτηση πολλών τίτλων με το σύλλογό μας. Σύντομα θα

νιώσεις την πλήρη δύναμη του “Bernabeu”, το οποίο γίνεται ακόμα πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό. Καλώς ήλθες στο σύλλογο των ονείρων σου, καλώς ήλθες στο νέο σου σπίτι».

Και ο Αλάμπα δήλωσε:

«Αποφάσισα να κάνω το βήμα στην καριέρα μου, φυσικά δέχθηκα προτάσεις, αλλά υπήρχε μόνο μία επιλογή και ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο και είναι η πρόκληση που έψαχνα. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του. Από πολύ μικρή ηλικία, όταν ζούσα στη Βιέννη, ήξερα ήδη πολλά γι΄ αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Για μένα είναι πολύ ξεχωριστό να είμαι εδώ

Είμαι πολύ ευέλικτος, μπορώ να παίξω σε διαφορετικές θέσεις και η απόφαση εξαρτάται από τον προπονητή και τον εμπιστεύομαι. Λυπήθηκα που ο Ζιντάν έφυγε από το σύλλογο, αλλά είμαι χαρούμενος που έφτασε ο Αντσελότι, έχουμε μια καλή σχέση και είναι μεγάλη χαρά να συνεργαστώ ξανά μαζί του. Επίσης έχω μιλήσει με τον Κρόος και χαίρομαι που θα τον ξαναδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα