Ακόμα μία φήμη ότι η Nintendo δουλεύει σε ένα μικρότερο Switch

Οι φήμες λένε επίσης πως η Nintendo θα κυκλοφορήσει μία πιο ακριβή online υπηρεσία.

Μία καινούργια αναφορά μιλάει για ένα μικρότερο και φθηνότερο Switch αλλά με το αφαιρεί μερικά χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με το Nikkei(μέσω Gematsu) η Nintedo μείωσε τον στόχο πωλήσεων του Switch μέσα στο 2019 από

20 εκατομμύρια σε 17 εκατομμύρια μονάδες, και θέλει να κυκλοφορήσει την portable version νωρίς ώστε να μεγαλώσει τη βάση χρηστών.

Η αναφορά επίσης λέει πως η Nintendo θα κυκλοφορήσει μία πιο ακριβή online υπηρεσία μέσα στο 2019. Αλλά δεν ξέρουμε ακόμη αν απλά θα ανεβεί η τιμή της ήδη υπάρχουσας ή θα είναι κάτι καινούργιο.

Όλα αυτά, προς το παρόν, είναι φήμες μιας και ο πρόεδρος της Nintendo Shuntaro Furukawa είπε πως δεν σκέφτονται μείωση της τιμής ή κάποιο διάδοχο του Switch.

Αν ένα μικρότερο Switch είναι όντως στην παραγωγή, ίσως να καταργήσουν την επιλογή όπου μπορείς να αφαιρέσεις τα Joy-Con, να μην μπορείς να το συνδέσεις με την τηλεόραση και άλλα πολλά. Αλλαγές σαν αυτές λογικά θα μειώσουν την υπάρχουσα τιμή των 300 δολαρίων. Η Nintendo είχε κάνει κάτι παρόμοιο παλιότερα με το 3DS και 2DS.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

IGN GreeceTo Switch ήταν η Best-Selling κονσόλα για το 2018 στις ΗΠΑΚι όμως το παιχνίδι που παίχτηκε περισσότερο στο Nintendo Switch το 2018 δεν είναι της NintendoDatamine δείχνει ότι το Nintendo Switch Online μπορεί να αποκτήσει SNES παιχνίδια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα