Αισιοδοξία στο Ρέθυμνο

Ντάνιελς: "Μεγάλες προσδοκίες"

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Ρεθύμνου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Έχω μεγάλες προσδοκίες για τη φετινή χρονιά.

Μέχρι στιγμής από αυτά που έχω δει από τους συμπαίκτες μου, μπορώ να πω ότι θα δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο, καθώς ξεχωρίζουν για το ταλέντο και το πάθος τους σε κάθε προπόνηση.

Οι προσωπικοί στόχοι μου είναι να βελτιώσω κάθε στατιστική κατηγορία μου σε σχέση με την περσινή χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Σιγκούνας: "Σπανίζουν τέτοιες ομάδες"

«Το Ρέθυμνο
είναι μία πρόκληση για μένα. Γι' αυτό και δεν άργησα να δεχτώ την πρόταση της ομάδας. Είμαι από τους μεγαλύτερους ηλικιακά Έλληνες στην ομάδα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο κομμάτι της εμπειρίας.

Και όσο αφορά τους Αμερικάνους για να μπουν στο κλίμα του ελληνικού μπάσκετ και όσο αφορά τα νεαρά παιδιά, καθώς είναι πολύ σημαντικό να διαθέτεις νέους αθλητές με φιλοδοξίες, κίνητρο και να είναι σε θέση να σου δώσουν ενέργεια.

Προσωπικά και μπασκετικά, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Ρέθυμνο. Εδώ και αρκετά χρόνια στην Basket League δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και νομίζω τέτοιες ομάδες σπανίζουν και είναι κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μας περιμένει ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω τις δύο ομάδες που θα κινδυνεύσουν. Κάθε αγωνιστική θα είναι τελικός. Προσωπικά θεωρώ πως είναι πολύ καλό να αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο. Δεν μου άρεσε να βλέπω ομάδες στην Basket League να χάνουν με 30 και 40 πόντους.

Πραγματικά χαίρομαι που το ερχόμενο πρωτάθλημα αναμένεται ανταγωνιστικό. Απαιτείται συνεχής εγρήγορση. Δεν σταματάει η δουλειά στο γήπεδο και, αν δουλεύεις σωστά και έχεις πίστη στην ομάδα, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, στο τέλος θα δικαιωθείς».

Οικονομόπουλος: "Πρόκληση"

«Το Ρέθυμνο και η Basket League είναι μία πρόκληση για μένα. Έκανα μία καλή χρονιά στην Α2 και θεωρώ πως είμαι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Βέβαια, πρόκειται για μία διαφορετική κατηγορία, με περισσότερη δύναμη και διαφορετικές ταχύτητες, αλλά νοιώθω πως με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα