Αισιοδοξία για τον Νάρσινγκ

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την απόκτηση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ, ο οποίος προορίζεται για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν προχωρήσει τις επαφές με τη Σουόνσι, για την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού. Το μόνο που απομένει είναι να πειστεί ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από το αγγλικό πρωτάθλημα και να συνεχίσει την καριέρα
του στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα αποκτηθεί ο Νάρσινγκ με κανονική μετεγγραφή ή αν θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα με τη μορφή δανεισμού.

Από εκεί και πέρα, ο Νεμάνια Ραντόγια φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Παράλληλα, εξετάζεται και η περίπτωση του Μικέλ Αγκού της Πόρτο, ο οποίος παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού από την πορτογαλική ομάδα. Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν τον Παναγιώτη Κονέ να επιστρέφει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδος, μέχρι στιγμής.
Keywords
Τυχαία Θέματα