Αισιοδοξία για πρόκριση στον ΠΑΟΚ

Η μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ έφτασε και το βράδυ της Τετάρτης υποδέχεται την Μπενφίκα στο γήπεδο της Τούμπας, όπου θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του Champions League (22:00). Παίκτες και τεχνική ηγεσία στον «Δικέφαλο» του Βορρά βλέπουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ως μια εξαιρετική ευκαιρία και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να επιτευχθεί ο πρώτος μεγάλος στόχος
της εφετινής σεζόν, που είναι η είσοδος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης στο «Ντα Λουζ» δίνει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία σε μια κατάμεστη Τούμπα, θέλει τη νίκη, ώστε να περάσει πανηγυρικά στην επόμενη φάση. Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα, που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το 4-2-3-1 θα διατηρηθεί και ο Λουτσέσκου θα στηριχθεί στην ενδεκάδα, η οποία έφερε τον ΠΑΟΚ μέχρι το κατώφλι των ομίλων. Οι Ελ Καντουρί και Λημνιός αναμένεται να είναι οι δυο παίκτες, που θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού.

Από την άλλη πλευρά, η Μπενφίκα είναι έτοιμη να τα παίξει όλα για όλα, προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Οι Πορτογάλοι αναμένεται να παραταχθούν με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ και Αλμέιδα στην άμυνα. Ο Φέισα θα είναι ο αμυντικός χαφ των «αετών» της Λισσαβόνας, με τους Τζένσον και Πίτσι σε ρόλους εσωτερικών μέσων. Οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Σέρβι, Ζίβκοβιτς και Φερέιρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα