Άιντραχτ-ΠΑΟΚ: Η UEFA το συστήνει ως ξεχωριστό παιχνίδι

Αναφορά στα ξεχωριστής σημασίας παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Conference League κάνει σήμερα (14/11) η UEFA στη σελίδα της διοργάνωσης. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνει την αναμέτρηση της Άιντραχτ με τον ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη, στις 30 Νοεμβρίου, η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στο Group

G, που συμμετέχουν οι δύο ομάδες.

Ο τίτλος του σχετικού κειμένου είναι “Τι να προσέξετε στην 5η αγωνιστική του UEFA Europa Conference League” και στον υπότιτλο, για τη μάχη των “ασπρόμαυρων” με τους Γερμανούς, αναφέρεται: “Ο ΠΑΟΚ και η Φρανκφούρτη αγωνίζονται για την υπεροχή”, εννοώντας ότι ανταγωνίζονται για την πρωτιά στη βαθμολογία.

Πιο συγκεκριμένα, για τον αγώνα γράφει το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της UEFA:

“Με στόχο την κορυφή

Δεν λείπουν τα κίνητρα για τις ομάδες να τερματίσουν στην κορυφή του ομίλου τους, αποφεύγοντας έτσι μια δυνητικά ακανθώδη συνάντηση στα πλέι οφ του νοκ άουτ γύρου με μία από τις ομάδες που θα έρθουν από το UEFA Europa League.

Ως εκ τούτου, ενώ ο ΠΑΟΚ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχουν ήδη εξασφαλίσει το πέρασμά τους στα νοκ άουτ παιχνίδια, θα υπάρχουν ακόμα πολλά για να παίξουν, όταν συναντηθούν στη Γερμανία. Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση, χάρη στη νίκη της με 2-1 στην αντίστροφη αναμέτρηση του Οκτωβρίου, ένα ματς που έληξε επίσης 2-1 όσον αφορά τις κόκκινες κάρτες μετά από ένα δραματικό φινάλε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα