Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Χαρούμενος για την επιστροφή του ο Γιόβιτς

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Χαρούμενος για την επιστροφή του ο ΓιόβιτςtnalΤετ, 01/27/2021 - 13:36

Ο Λούκα Γιόβιτς τόνισε πως είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην Άιντραχτ Φρανφκούρτης, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρβος επιθετικός δήλωσε πως οι τραυματισμοί του δεν τον βοήθησαν να καθιερωθεί στη “Βασίλισσα” της Ευρώπης.

Αρχικά, ο Γιόβιτς δήλωσε: “Υπήρχαν φήμες αυτό το καλοκαίρι, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης

σταμάτησε τα πάντα. Τώρα είμαι χαρούμενος που εκπληρώθηκε η επιθυμία μου να επιστρέψω. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα. Νιώθω πολύ άνετα και φαίνεται στο γήπεδο. Σημείωσα δύο γκολ σε όλη τη θητεία μου στη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα έχω τρία. Η πόλη, ο σύλλογος και πάνω απ ' όλα, οι εγκαταστάσεις είναι ειδικά σχεδιασμένες για εμένα. Χρειάζομαι ακόμα χρόνο για να προσαρμοστώ απόλυτα. Συνεχίζω να αντιμετωπίζω μυϊκά προβλήματα, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα μειωθούν με την πάροδο του χρόνου και ότι ο προπονητής θα μπορέσει να βασισθεί σ΄ εμένα σύντομα για την αρχική 11άδα. Δεν έχω θέσει κάποιον συγκεκριμένο στόχο για τα γκολ που θέλω να πετύχω με την Αϊντραχτ. Είμαι βέβαιος, ότι εάν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως και στους τελευταίους αγώνες, θα έχουμε ευκαιρίες να προκριθούμε στο Champions League. Με εξέπληξε ευχάριστα η ομάδα. Είναι ακόμα καλύτερη από αυτήν που άφησα όταν έφυγα”.

Στη συνέχεια, ο Σέρβος επιθετικός αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης: “Στη Ρεάλ Μαδρίτης ήμουν άτυχος. Οι τραυματισμοί με πήγαν πίσω. Αισθάνομαι τυχερός που κατάφερα να επιστρέψω στη Φρανκφούρτη, όπου με υποδέχθηκαν υπέροχα. Νομίζω ότι το πρόβλημα, ήταν το πόσο λίγο χρόνο πήρα για να παίξω. Δεν είναι ποτέ εύκολο σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, όπου το στυλ είναι διαφορετικό και η πίεση είναι πάντα πολύ μεγάλη. Γι' αυτό ήταν καλύτερο να επιστρέψω στη Φρανκφούρτη. Ωστόσο, ήμουν τυχερός που κατάφερα να προπονούμαι καθημερινά με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Έχω αποκτήσει εμπειρία και θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο παίκτη σήμερα. Αν και δεν μπόρεσα να έχω συνέχεια στο γήπεδο, θυμάμαι πολλά θετικά πράγματα από την εποχή μου στη Μαδρίτη”.

Τέλος, απέφυγε να αναφερθεί στο μέλλον του: “Δε θέλω να σκέπτομαι το μέλλον. Είμαι επικεντρωμένος στην Άιντραχτ. Δε χρειάζεται να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Ξέρω ότι είμαι καλός παίκτης”.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Eintracht Frankfurt - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Eintracht Frankfurt ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο Λούκα Γιόβιτς τόνισε πως είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην Άιντραχτ Φρανφκούρτης, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Article publish on Τετ, 01/27/2021 - 13:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα