Άιντραχτ Φρ.: Την σώζουν οικονομικά οι παίκτες της

Άιντραχτ Φρ.: Την σώζουν οικονομικά οι παίκτες τηςevlachosΚυρ, 11/15/2020 - 22:37

Οι παίκτες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι αυτοί που θα σώσουν οικονομικά τον σύλλογο. Συμφώνησαν με την διοίκηση σε μείωση του μισθού από τώρα και ως το τέλος της σεζόν για να μην αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα οι "αετοί".

Το ίδιο έκαναν άλλωστε και από τον Απρίλη ως τον Σεπτέμβρη όταν και τους αφαιρέθηκε το 20% του μισθού. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ποσοστό αυτή την φορά. 

Ο αθλητικός διευθυντής Φρέντι Μπόμπιτς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την αντίδραση των παικτών

και ανέλυσε :

"Περιμέναμε στο δεύτερο μισό της σεζόν να έχουμε γεμάτα γήπεδα. Δεν θα γίνει αυτό. Όπως όλες οι ομάδες πρέπει να προσαρμόσουμε τα πλάνα μας. Πέρσι χάσαμε 15 με 20 εκατομμύρια και φέτος πάμε για 80 με 90 εκατομμύρια. Είμαι περήφανος που οι παίκτες οικοιοθελώς συμφώνησαν σε μισθολογικές μειώσεις για το καλό των υπόλοιπων εργαζόμενων και του συλλόγου. Είναι σημαντικό να ξεπεράσουμε την κρίση ενωμένοι για να είμαστε δυνατοί μετά. Για αυτό θα κάνουμε τα πάντα. Πάντως να ξέρετε ότι πονάει αρκετά το ότι σε μιάμισι σεζόν γκρεμίστηκε ότι χτίσαμε την προηγούμενη τετραετία".

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Eintracht Frankfurt - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Eintracht Frankfurt ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης συμφώνησε με τους παίκτες σε μείωση του μισθού ως το τέλος της σεζόν για να σωθεί ο σύλλογος.  Article publish on Κυρ, 11/15/2020 - 22:37 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα