Άιντραχτ Φρ.: Αναλαμβάνει ο Σβάινσταϊγκερ;

Άιντραχτ Φρ.: Αναλαμβάνει ο Σβάινσταϊγκερ;evlachosΤετ, 03/17/2021 - 20:29

Οι υπεύθυνοι της Μπάγερν Μονάχου προ καιρού είχαν αναφέρει πως όταν ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ είναι έτοιμος θα ήθελαν να τον έχουν στον σύλλογο μαζί τους αλλά όλα δείχνουν ότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα δράσει πιο γρήγορα. 

Οι αετοί θέλουν τον Σβάινσταϊγκερ για να καλύψει από το καλοκαίρι την

θέση του αθλητικού διευθυντή στον σύλλογο καθώς ο Φρέντι Μπόμπιτς έχει ανακοινώσει ήδη ότι θα αποχωρήσε με προορισμό την Χέρτα Βερολίνου. 

Από την Γερμανία αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχουν γίνει επαφές αλλά ο Σβάινι είναι το πρώτο φαβορί για την θέση. Ακολουθεί στην λίστα ο Γιόνας Μπολντ ο οποίος ανέλαβε στο Αμβούργο πέρσι και η ομάδα είναι κοντά στην επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα και ο Ράουβεν Σρέντερ ο οποίος έχει εξασφαλίσει οικονομικά την Μάιντς με απίστευτα έσοδα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια. 
 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Eintracht Frankfurt - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Eintracht Frankfurt ΓΕΡΜΑΝΙΑ Όλα δείχνουν ότι ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ επιστρέφει στην Μπουντεσλίγκα. Όχι όμως για να αγωνιστεί. Ο Σβάινι προορίζεται για αθλητικός διευθυντής αντί του Φρέντι Μπόμπιτς ο οποίος το καλοκαίρι αποχωρεί. Article publish on Τετ, 03/17/2021 - 20:29 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα